Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy négyhónapos Erasmusért miért kell ultimátumot adni, hogy ha kimegy, akkor szakít vele?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 18:15
11/15 anonim válasza:
Engem az exem azert dobott ki mert felvettek fősulira és az szerinte =pasizás buli szex.
Vannak határozott emberek ebben..
12/15 anonim válasza:
Aki féltékenységből gátolni akarja a tanulásomat, ahhoz semmi közöm, meg se ismerem többet.
Az engem lehúz. Kifele az életemből.
13/15 anonim válasza:
Fél év külföld alatt semmi sexuális nem történt velem, nem értem miért kell úgy csinálni mintha külföld egyenlő lenne megcsalással. Aki kint csal az itthon is megtenné.
Nyilván hosszú távú távollét lehet gond magányosság miatt, de 1x 4 hónap tényleg nem annyira dráma.
14/15 anonim válasza:
Tudja, hogy ő nem bírja ki :)
15/15 anonim válasza:
Ahogy a 12. De magamat se érteném hogy eddig hogy nem vettem észre hogy ilyen félelmetesen ostoba ember volt mellettem. A szakítás alap. Mármint részemről, azonnal, egyrészt a zsarolásra válaszul, másrészt azért mert nem kell egy ilyen korlátolt kisember, jó hogy időben kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!