Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ultimátumot adhatok neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátumot adhatok neki hogy ne dohányozzon?

Figyelt kérdés

Szerencsejátékfüggő vagyok ami azt jelenti hogy van problémám.

Kezelhető szerethető ember vagyok de van egy ilyen "undoritó szokásom" sokszor ez kellemetlenséget okozott a kapcsolatunkba, ahogyan az ő dohányzása is amit annyira nem szeretek mint ő a szerencsejátékot.

Namost van egy 1 éves kisfiunk akit ettől de magamtól is meg akarok védeni de csak és kizárólag közösen!

Én valóban képes vagyok erről leszokni és abbahagyni (mivel én abba is hagytam 5 hónapja, minden nap érzem a késztetést egyre gyengébben és az idő segitet) viszont a barátnőm nem akarja és hallani sem akar róla.

Csak hogy tisztán lássunk a komplett terhességet végig hazudta a szemembe és titokban végigdohányozta.

Változnunk kell és én meg tudom ezt teni a fiam ,ő és a magam érdekében de ezt halálosan komolyan tőlle is elvárom máskülönben egyedül fogom megtenni viszont különválva.

2021. jún. 2. 00:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
21 Ha te dohánygyűlölő ember létedre összejössz egy bagóssal, akkor veled van a baj. Én nem dohányzom és nem is jönnék össze dohányzóval, vagy kávén kívül bármilyen függővel. De mivel te ezt tudtad, így nincs okod hibáztatni.
2021. jún. 2. 14:38
 22/43 A kérdező kommentje:

Ertem akkor én rontottam el hogy engedtem az ő zsarolásának és abba agytam azt ami "tönkre teheti" a kapcsolatunkat szerinte.

Folytatnom kellet volna és csak dobálni hogy " nyugi tudtad te ezt amikor megismertél"

Szavam sem lehet tudtam amikor megismertem es ha zavart is átnéztem felette.

Teljesen világos.

2021. jún. 2. 15:07
 23/43 anonim ***** válasza:
63%
Te tényleg ennyire homályos vagy? Ha nem önmagadért, vagy a gyerekedért hagytad abba, akkor akár csinálhatod is. Ez most a "hogyan toljunk ki a másikkal" verseny és ez Maunika sóba való.
2021. jún. 2. 15:15
 24/43 anonim ***** válasza:
50%

Ne folytasd a szerencsejátékot és PACSI, hogy nem csinálod már öthónapja.

Hasonlóan vagyok, hogy pontosan tudom, hogy ha "csak egy kicsit" csinálom, akkor elveszítem a mértéket rövid időn belül.

Annak aki meg nem volt még függő és nem érezte/látta ezt belülről annak a véleménye irreleváns.

Néha ennyivel lerendezik az emberek, hogy "hát ne játssz többet és annyi!"

... na persze. nyilván

Mintha azt mondanám neki, hogy "hát ha le akarsz fogyni, akkor ne egyél többet és annyi." Vicc az, hogy milyen tanácsokat képesek adni az emberek ilyesmi dolgokról. Totál nem értik, hogy valójában miről is van szó.

Ignoráld és kész. Ostobaságot beszélnek, mert nem tudják, hogy milyen ez az egész belülről.

2021. jún. 2. 16:36
 25/43 A kérdező kommentje:

23/

Nem ebben sokkal inkább az van benne hogy ha ezt nem teszi meg érted akkor miért legyek együtt egy olyan emberrel akinek a függősége többet ér mint a párja vagy a saját gyereke.

Sajnos amit tény hogy a dohányosoknak van a leges leggyengébb akaratuk és képtelenek megváltozni pedig aztán nekik van a legtöbb lehetősségük különböző alternativákra a leszokáshoz....

24/

Gőzük sincs persze... az itteni kommentelők 80% a dohányzik és ez nekik "semmiség" és nem mérhető mással mert szimplán csak káros de nem illegális.... Csakhogy ha mellettem egy idegen elkezd cigizni amit hála az égnek a szabályok és a méretem miatt nem nagyon mernek megtenni egyből a pofájába tolnám hogy a torkán csússzon vissza...

2021. jún. 2. 18:43
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért jöttél össze dohányzó nővel, ha ennyire irritál a cigizés?
2021. jún. 2. 18:50
 27/43 A kérdező kommentje:
mert elfogadta hogy szerencsejáték függő vagyok
2021. jún. 2. 18:53
 28/43 A kérdező kommentje:

gyerek születése elött ugy gondoltam (bármennyire is akartam) hogy sosem fogom tudni befejezni ezt mindig visszacsúsztam. A gyerek és mások példája segitett abban hogy időben észrevegyem.

Viszont ha ezt ő nem teszi meg értem akkor ez azt mutatja csak hogy nem ér neki ennyit meg ez és miért maradjak vele? (ez nem egy esti foci ahol senkinek semmi baja nem lesz belőlle) Ez kő kemény napi 1 doboz cigi.... Szeretném ha lenne anyja a gyerekemnek nem pedig egy krákogós nyomorult aki lesz az ilyenből.

2021. jún. 2. 18:57
 29/43 anonim ***** válasza:
De minek hoztál össze gyereket egy bagóssal, akit egy krákogó nyomorultnak tartasz? Én mondjuk nem dohányzom, nem azért mondtam neked, hogy magadért mert a gyerekedért állj le a szerencsejáték függőségről, ne azt nézd, ő mit csinál. Figyelj, ti ne maradjatok együtt. Ostoba voltál amikor szóba álltál vele.
2021. jún. 2. 19:20
 30/43 A kérdező kommentje:

29/

"Szeretném ha lenne anyja a gyerekemnek nem pedig egy krákogós nyomorult aki lesz az ilyenből."

Nem tartom annak én a jövőről beszéltem.

2021. jún. 2. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!