Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátumot adhatok neki hogy ne dohányozzon?
Szerencsejátékfüggő vagyok ami azt jelenti hogy van problémám.
Kezelhető szerethető ember vagyok de van egy ilyen "undoritó szokásom" sokszor ez kellemetlenséget okozott a kapcsolatunkba, ahogyan az ő dohányzása is amit annyira nem szeretek mint ő a szerencsejátékot.
Namost van egy 1 éves kisfiunk akit ettől de magamtól is meg akarok védeni de csak és kizárólag közösen!
Én valóban képes vagyok erről leszokni és abbahagyni (mivel én abba is hagytam 5 hónapja, minden nap érzem a késztetést egyre gyengébben és az idő segitet) viszont a barátnőm nem akarja és hallani sem akar róla.
Csak hogy tisztán lássunk a komplett terhességet végig hazudta a szemembe és titokban végigdohányozta.
Változnunk kell és én meg tudom ezt teni a fiam ,ő és a magam érdekében de ezt halálosan komolyan tőlle is elvárom máskülönben egyedül fogom megtenni viszont különválva.
Én a piáról álltam le. Mákom is volt, és Qrva nehéz volt így is.
Neked is gratulálok
De épp ezért nem nézek le senki függőt és nem adok ultimátumot.
Segíthetnék neki, ha elszánja magát.
Azt tudod, hogy a gyerek elhelyezésnél a dohányzás nem szempont?
A beszélgetés nem elég ezért is tartok már az ultimátumnál.
Nyilván megtehetném és megbis tettem meg is teszem a gyerekét hogy leállok és miatta is viszont ahogy mondtam ezt forditva is elvárom mivel ez egy jel feléd hogy kepes letenni és le is akarja mert te fontosabb vagy, nem csak az a bűz amit nem akarok elviselni egy nőtől hanem hogy egy ilyen dolog ne legyen már egyáltalán kérdés.
És mondom ezt úgy hogy én jóval keményebb dolgot teszek cserébe szóval itt a nem akarás is közrejátszik azaz nekem nem kell egy ilyen emberrel együtt lennem aki elvár de nem tesz érte semmit cserébe.
Nem, hanem ő elvár valamit amiben igaza van és én ezt be is láttam el is fogadtam. Csak hogy ez 2 oldalú dolog mivel ő ezzel "zsarolt" ha nem akkor vége.
Eddig én voltam az aki befogta ezek után ugye modhatom én is nem?
A fiamnak kell szagolni a budos cigis bőrét ruháit és akaratlanul is neki ez egy normális dolog lesz?
Szóval egy gyerek lemodásokkal jár , most kapni megtapasztaja
14/
Mindig is mondtam neki de semmi hatása nem volt.
Sokszor mondtam is a ő ezt megteszi ertem és magáért (gyerek elott) akkor én is miatta abba hagyom teljesen a játékot. Egymást segitjül.
Gyerek után ez már nem kérés ahogy magammal szemben sem hanem elvárás!
Vagy játszak mert régen ez nem volt neki baj akkor most sem lesz az?
Illetve 14/
Ezekszerint amikor ő zsarolt meg a játékkal amikkor a fiam 4 hónapos volt akkor az nem volt gerinctelen dolog? Mert tudott akkor már a gyetekkel zsarolni? Tényleg nagyon érdrkelne!!!
Ezekszerint akkor kettősmércével mérünk?
A büdöst engedjük el! Az viszont hogy egezségtelen rá a gyerekre és rám is az már érdekel.
Vegyél úgy mint egy dohány gyűlölő embert.
Írásod kapcsán több kérdés felmerült bennem:
1. Ha szerencsejáték függő voltál, ő pedig dohányzás függő, miért vállaltatok gyereket?
2. Miért vagytok együtt, ha a problémákat nem tudjátok megbeszélni, zsarolással próbáltok célt érni?
3. Írásodból egyértelműen látszik, hogy nem szeretitek egymást, mi az, ami gyereken kívül összetart titeket? Gyereknek jobb, ha külön élnek szülei, minthogy egy toxikus kapcsolatban nőjön fel.
4. Nem volna jobb külön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!