Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már úgy, hogy a párotok egy veszekedès alkalmával dúrván megszorította a karotokat, csuklótokat ès a vègèn kicsavarta?

Férfiként válaszolok.
Igen, történt hasonló - és egyáltalán nem vagyok rá büszke. A párommal éppen egy krízis közepén voltunk, valami apróság elfajult és veszekedés lett belőle. Van olyan, amikor az ember teljesen a padlón van, tehetetlennek érzi magát és ha ilyenkor a társa is hasonló helyzetbe kerül, akkor elég egyetlen szikra...
Szóval kissé elfajult a dolog. És nekem soha ne jutna eszembe bántani vagy bármi rosszattenni vele - sőt... Én csak azt szerettem volna, ha meghallgat. De elfordult és süket fülekre találtam.
A lényeg, hogy megfogtam a karját, hogy magam felé fordítsam... És a mai napig nem tudom, mi történt: az biztos, hogy túl durván nyűltam hozzá és ott maradt az ujjaim nyoma.
Azon a válságon aztán túljutottunk, megbocsátottunk egymásnak - de ezt a dolgot én soha nem fogom magamnak.
És természetesen - voltak azóta is problémáink - soha többet nem fordult (nem fordulhat) elő, hogy még egyszer fájdalmat okozzak neki.

Ez a baj, hogy a mai nok ennyit nem birnak ki 😂 plane amikor okkal kapnak
Ja es en is no vagyok

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!