Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már úgy, hogy a párotok egy veszekedès alkalmával dúrván megszorította a karotokat, csuklótokat ès a vègèn kicsavarta?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 17:29
11/26 A kérdező kommentje:
#10es válaszoló, megkérdezhetem hogy mit csinált veled?
2021. júl. 27. 16:22
12/26 anonim 

válasza:

Velem többször durváskodott ugyanaz a személy.
Egyszer combon rúgott a kis dög szobapincsije miatt, mert fegyelmezni akartam.
13/26 A kérdező kommentje:
Az is kedves ember lehetett.. 😏
2021. júl. 27. 18:38
14/26 anonim 

válasza:

Nem csak pofozott meg a hajamat szaggatta😆de nem ezert szakitottam vele
15/26 A kérdező kommentje:
Mi volt a szakítás oka? Megcsalás?
2021. júl. 27. 22:36
16/26 anonim 

válasza:

Össze vesztünk. Akkor azt a pofont megbocsájtottam. Mondván, meg lehet beszélni.
4 évvel később volt egy nagyon stresszes időszakunk. Akkor már a veszekedésnél nem pofon csattant el. Földre vitt egy küzdő sportban tanult mozdulattal, egyik kezével folytogatott, másikkal ököllel ütötte az arcom.
Életemben nem éreztem még akkora LELKI fájdalmat mint utána.
Igaz a mondás: "Aki egyszer megteszi, máskor is meg fogja!"
18/26 anonim 

válasza:

Megütött, kettőt kaptam.. az egyikről felrepedt a szám, a másikat mellkasra mérte.. Megérdemeltem, mert csúnyán berúgtam..
19/26 anonim 

válasza:

18: nem, nem érdemelted meg. Ha ilyet csinált, akkor egy erőszakos idióta és ennyi.
Nem szívesen teregetem ki, hogy konkrétan mi volt, de maradjunk abban, hogy szexuális irányban történt a dolog.
#10 voltam.
20/26 anonim 

válasza:

Durván, nem dúrván. Szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!