Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már úgy, hogy a párotok egy veszekedès alkalmával dúrván megszorította a karotokat, csuklótokat ès a vègèn kicsavarta?
Bocsi, de férfiként válaszolok - bár a címzés a nőknek szól.
Bármennyire is vesztünk össze az adott barátnőmmel, SOHA nem bántottam fizikailag. Legfeljebb lelkileg, de azt sem tudatosan és idővel észrevettem azt is (emberi dolog). Még ha szakítottunk is, megírtam nekik, hogy elnézést ezért és ezért. (de nem azzal a céllal, hogy újra összejöjjek vele).
A kiírásoddal kapcsolatban egy visszatérő dolgot látok a kapcsolatokban. Ha valaki egyszer fizikai erőszakhoz nyúl és a másik még vele marad, akkor ez a jövőben ismét megfog történni... ez ugyanígy igaz a megcsalások többségénél is.
Szerintem gondold át, hogy együtt szeretnél-e maradni egy ilyen "férfival"... Én a Te helyedben semmiképpen.
Gondold át szerintem: milyen jövőt szeretnél? Megvalósítható VALÓBAN ezzel az emberrel?
29f
"Én szeretem mikor megvernek. Ebből mérem a tesztoszteronszintet. Ha nem ver meg nem igazi hím és én verem meg"
Költözz el másik bolygóra,legalább a többi nőnek nem ártanál,az ilyenek miatt van egy csomó nőgyűlölő,erőszakos férfi.
40/f
#6 szerintem ha eltöri a kezed vagy megpofoz abból nem a tesztoszteron szint derül ki, hanem, hogy egy idegbeteg, degenerált vadállat.
Nem is értem, hogy mit élvezel abban ha megvernek, hisz tele van fájdalommal, megalázásal stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!