Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok vele? Ha nem jóa szex, egyáltalán nem kívánom vele, de azon kívül tökéletes a kapcsolat.
Látom igaz az a feltevés, hogy a nők szexuális intelligenciája nulla. Azok a válaszok lettek lepontozva, ahol fontos a szex, a másik oldal meg fel lett pontozva.
A szex kultúra nem az, hogy fekszem és majd reszelnek rajtam csajok.
Egy egész életet leélni szex nélkül azért elég kemény dolog.
Én nem vállaltam volna soha.
Ez attól függ, hogy mennyire összehangolt a libidótok.
Közel azonos libidó kell ahhoz, hogy a szexuális életből ne legyenek viták. Ha mindketten alacsony libidóval rendelkeztek, és egyikőtöknek sincs hiányérzete, akkor fölösleges azért rosszul éreznetek magatokat, mert mások szerint a szex a legfontsabb a kapcsolatban.
Ha viszont a párodnak magasabb a libidója, hosszútávon így is, úgy is vita lesz, és valószínűleg szétmentek.
Illetve, még egy kérdés: csak vele nem kívánod, és mással kívánnád, vagy egyáltalán nem kívánod a szexet? Mert ez sem mindegy.
Honnan veszed, hogy nők írták, hogy nem akarnak szex nélkül élni? Ja, hogy csak egy újabb felület, hogy kiéld a frusztrációdat és beszólogass a nőkre, csak mert neked nem jut egy se? Kicsit sem szánalmas
Hogy lehet tökéletes egy kapcsooat szex nélkül? Mi teszi a kapcsolatot párkapcsolattá szex nélkül? Pláne jo szex nélkül...
Halott dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!