Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnátok vele? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok vele? Ha nem jóa szex, egyáltalán nem kívánom vele, de azon kívül tökéletes a kapcsolat.

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 00:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. Biztos, hogy elsőnek megbeszélném ezt a párommal is. Nem jó, nem kívánom, szóval vagy változtatunk és feldobjuk valamivel, vagy más megoldást kell keresni - akár nyitott kapcsolat, akár 3. fél, akár szakítás. De fontos, hogy ezt ne érezze támadásnak, tedd szóvá ugyanúgy azokat, amiket szeretsz benne, és nem akarod veszni hagyni. :)
2021. máj. 28. 08:28
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.
2021. máj. 28. 08:50
 13/33 anonim ***** válasza:
23%

Látom igaz az a feltevés, hogy a nők szexuális intelligenciája nulla. Azok a válaszok lettek lepontozva, ahol fontos a szex, a másik oldal meg fel lett pontozva.

A szex kultúra nem az, hogy fekszem és majd reszelnek rajtam csajok.

2021. máj. 28. 09:01
 14/33 anonim ***** válasza:
85%

Egy egész életet leélni szex nélkül azért elég kemény dolog.

Én nem vállaltam volna soha.

2021. máj. 28. 09:28
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Ez attól függ, hogy mennyire összehangolt a libidótok.

Közel azonos libidó kell ahhoz, hogy a szexuális életből ne legyenek viták. Ha mindketten alacsony libidóval rendelkeztek, és egyikőtöknek sincs hiányérzete, akkor fölösleges azért rosszul éreznetek magatokat, mert mások szerint a szex a legfontsabb a kapcsolatban.

Ha viszont a párodnak magasabb a libidója, hosszútávon így is, úgy is vita lesz, és valószínűleg szétmentek.

Illetve, még egy kérdés: csak vele nem kívánod, és mással kívánnád, vagy egyáltalán nem kívánod a szexet? Mert ez sem mindegy.

2021. máj. 28. 09:37
 16/33 A kérdező kommentje:
Csak vele nem kívánom
2021. máj. 28. 09:38
 17/33 anonim ***** válasza:
81%
Láttam én is, hogy aki nem akar szex nélkül élni, azt lepontozták. De ki mondta, hogy a nők...?
2021. máj. 28. 09:51
 18/33 anonim ***** válasza:
54%
Nem
2021. máj. 28. 10:27
 19/33 anonim ***** válasza:
88%

Honnan veszed, hogy nők írták, hogy nem akarnak szex nélkül élni? Ja, hogy csak egy újabb felület, hogy kiéld a frusztrációdat és beszólogass a nőkre, csak mert neked nem jut egy se? Kicsit sem szánalmas

2021. máj. 28. 10:39
 20/33 anonim ***** válasza:
53%

Hogy lehet tökéletes egy kapcsooat szex nélkül? Mi teszi a kapcsolatot párkapcsolattá szex nélkül? Pláne jo szex nélkül...

Halott dolog

2021. máj. 28. 10:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!