Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok vele? Ha nem jóa szex, egyáltalán nem kívánom vele, de azon kívül tökéletes a kapcsolat.
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 00:33
3/33 anonim válasza:
Nem. A szex, pláne a jó szex, fontos alapja a kapcsolatnak.
5/33 anonim válasza:
Nehez kerdes. Közel 10 eve elek együtt a parommal, mindketten az 30as evek elejen jarunk. Sajnos több, mint 1 eve nem kivanom vele a szexet. De ettöl függetlenül mindenben szamithatok ra, ö a legjobb ember akit ismerek. Megbeszeltük külön folytatjuk, mert egyikünk sem boldog mar. ( de meg együtt elünk, együtt alszunk, nagyon nehez az elengedes, de tudom, megerdemli a boldogsagot, megha ez nekem faj is )
6/33 anonim válasza:
Ahogy az 5 S is írta.
Én benne vagyok egy 12 éves kapcsolatban ahol van gyerek is. De évek óta semmi intimitás!
Ő már a feleség nem igényli én meg nagyon igenylem. De sajnos csak akkor élhetem ki magam ha van ép szerető.
De sajnos az se egyszerű. Pedig igazán odaadó férfi vagyok.
7/33 anonim válasza:
Igen, én pl. nem szeretem a szexet. Szóval ez nem akadály.
8/33 anonim válasza:
Azért az függ a kortól és a kapcsolat hosszától is. Én 29 éve élek kapcsolatban, lassan egy éve nincs szex. Elvagyok nélküle. 48F
9/33 anonim válasza:
Én 40 éves férfi vagyok. Nálunk kb 4 éve semmi szex.
De én ezt nem tudom elviselni.
Folyamatosan keresek szeretőt,hol sima hol támogatás alapján. Mai nap is keresek
10/33 anonim válasza:
Igen, a szex a legutolsó nálam a fontossági sorrendben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!