Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, a ti párotok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti párotok milyen amikor ideges?

Figyelt kérdés
Normális az, ha a párom ideges, felhúzta magán valamin akkor csapkod és van hogy dolgokat tör össze? Olyankor eléggé megijedek. És ha elsírom magam sem érdekli, hidegen hagyja. Havi egyszer előszokott ilyen fordulni.
2021. máj. 27. 20:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Párommal egy éve vagyunk együtt, de nem nagyon volt még ideges. Vagyis de, munkára, szüleire néha, de ilyenkor maximum indulatosabban adja elő a problémát, kibeszéli magából, csak mondja-mondja én meg meghallgatom, utána közli velem, hogy ez van és már mosolyog újra. :)

És igen, amit a párod csinál az nem normális. Ha nem dühös kellene vele beszélned, hogy egyáltalán tudja-e hogy ilyenkor milyen félelmetes, vagy esetleg ha tudod, vedd fel, hogy milyen ilyenkor és mutasd meg neki.

Ha felismeri, hogy ez így nem jó, akkor ok és hajlandó a változásra, ha ezen is felhúzza magát, akkor hagyd ott, mielőtt téged vagy ne adj isten később a gyereketeket bántaná.

2021. máj. 28. 09:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nagyon nyugodt, évente kb 2 ha valóban ideges. Ilyenkor kiszalad egy-két csúnya szó, egyébként abszolút nem káromkodik, valamint hirtelen mindentől elmegy a kedve és nem csinál semmit szívesen míg le nem nyugszik. Meg kell ölelgetni, akkor könnyebben megenyhül. Rám nem szokott mérges lenni, ha valami olyat csinálok ami nem tetszik neki inkább szomorú lesz kicsit.
2021. máj. 28. 09:53
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele ilyenkor beszélni, nem szól hozzám. Hiába mondom, hogy beszéljük meg. Azt mondja sosem bántana de hát én sem álom családban nöttem fel láttam, s halottam már dolgokat.
2021. máj. 28. 14:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem is akkor kell vele beszélni, amikor ideges, hanem amikor lehiggad. Utána elmondani neki, hogy mi bánt téged. Ha ezen is felhúzza magát, akkor van gond igazán.
2021. máj. 28. 14:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Elvonul gépezni, vagy sétál egyet, de ennyi.
2021. jún. 1. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!