Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, a ti párotok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti párotok milyen amikor ideges?

Figyelt kérdés
Normális az, ha a párom ideges, felhúzta magán valamin akkor csapkod és van hogy dolgokat tör össze? Olyankor eléggé megijedek. És ha elsírom magam sem érdekli, hidegen hagyja. Havi egyszer előszokott ilyen fordulni.
2021. máj. 27. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
10es..az durva .. Gondolom még ijedt.
2021. máj. 27. 21:08
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Ha enyém stresszes akkor elvonul olyankor békén kell hagyni, de aztán bocsanatot kér es megölel.

Sosem volt agressziv nem emelte fel a hangját.

A masik verzio hogy összeomlik akkor lehet sir de akkor hozzám bújik és megvigasztalom.

2021. máj. 27. 21:16
 13/25 anonim ***** válasza:
98%
Az én exemnél ez mindennapos volt, többek között ezért is ex.
2021. máj. 27. 21:24
 14/25 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyent hamar le kell epiteni mert elobb utobb teged ver el.
2021. máj. 27. 21:34
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Később majd hetente lesz ilyen, utána naponta, aztán már a tárgyak helyett téged fog ütni...Gondolom okolni is téged okol amiért ilyen dühös lesz, igaz?
2021. máj. 27. 21:36
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Én nem akarlak kioktatni, mert az nem segítség. De mindenkinek igaza van, ez egyáltalán nem normális dolog. Az ilyen embertől k.gyorsan menekülni kell. Legalább időben felismered a problémát..
2021. máj. 27. 21:38
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
Az enyém csapkod és dobálózik, piros a feje a méregtől, de ezeket mind úgy, hogy nehogy bajom essen, 5-10 méterre. Ha erre még ajtót csapkodok vagy ignorálom amikor hozzámszól, akkor azért szokott kiabálni. De ha nem kontrázok rá, hanem megkérem hogy nyugodjon le, vagy ha esetleg elsírnám magam akkor azonnal leállna. Ugyanígy ha mondjuk pont elesnék vagy elvágnám az ujjam akkor azonnal abbahagyja. Vannak prioritások. Én is lehetek akármilyen mérges, ha elsírja magát férfi létére, akkor odabújok és megvígasztalom, ha ő volt a hibás, akkor is.
2021. máj. 27. 21:52
 18/25 anonim ***** válasza:
98%
Az enyém is ugyanilyen volt, de hát nem is véletlenül lett ex.
2021. máj. 27. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
Az én férjem nagyon ritkán ideges, amikor valami aggasztja, akkor nagyon csendes, látszik, hogy őrlődik magában. Kell egy kis idő, mire beszélni kezd róla. Dühösnek nem igazán láttam, inkább ilyen csendes-zaklatottnak. Dühkitörést el nem tudnék róla képzelni.
2021. máj. 27. 22:06
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

Az én párom csúnyán beszél, kiabál, és elvonul, nem lehet hozzászólni. A csúnya beszédről már beszéltünk, próbál leszokni..

Illetve kövezzetek meg, de én is szoktam "csapkodni". Ha nagyon ideges vagyok, egy párnát földhöz szoktam dobni. Sose törtem össze semmit (illetve tiniként telefont, akkor még nem tudtam kezelni a dühömet), az szerintem se normális. Sokaknál a párna is kiveri a biztosítékot, de ha ez megnyugtat, és ha nem bántok ezzel senkit, akkor miért ne csinálhatnám? Néha a hangom is fentebb emelem, de azt nem szeretem, utálok kiabálni.

2021. máj. 27. 22:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!