Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a ti párotok milyen amikor ideges?
Figyelt kérdés
Normális az, ha a párom ideges, felhúzta magán valamin akkor csapkod és van hogy dolgokat tör össze? Olyankor eléggé megijedek. És ha elsírom magam sem érdekli, hidegen hagyja. Havi egyszer előszokott ilyen fordulni.2021. máj. 27. 20:42
1/25 anonim 

válasza:

Nem vagyok retardált, nem csinálok ilyeneket. Még akkor se amikor a barátnőm tönkretette a sütőmet vagy bármi mást.
2/25 anonim 

válasza:

A párod viselkedése nem normális. Dühkezelési problémái lehetnek. Az enyém még ha ideges is, akkor se emeli fel a hangját.
3/25 anonim 

válasza:

Nem nem normális, hogy dolgokat tör össze.
4/25 A kérdező kommentje:
:(
2021. máj. 27. 20:49
5/25 anonim 

válasza:

Viszonylag ritkán ideges, akkor viszont két lehetőség van: bezárkózik a stúdiójába és órákig ott duzzog vagy teljesen rám omlik és én vigasztalom, nyugtatom, amíg jobban nem érzi magát. A szomorúságra is ez a két módja van.
Nem tudom, hogy mik miatt lesz ideges a párod, de mivel írtad, hogy havonta van ilyen, eléggé túlzásnak tűnik ahogy viselkedik.
27/N
6/25 A kérdező kommentje:
Például ma összekaptunk és rá csaptam a telefont. Azért.
2021. máj. 27. 20:50
7/25 anonim 

válasza:

Aztan kesobb majd mar teged fog verni
8/25 anonim 

válasza:

Exem volt ilyen, idő után meg is ütött...
9/25 anonim 

válasza:

Exem ilyen volt, engem is meg ütött.
Mostani párom inkább le ül magának gépezmi ha ideges. Még csak alig veszekszik is.
Hálás vagyok, hogy ki fogtam!
10/25 anonim 

válasza:

Csinált ilyet, egy idő után rázogatott is, odanyomta a fejét a fejemhez, és úgy pofázott..
Egyszer jól beverte így a fejemet, nagyon felhúzott és megszúrtam késsel. Utána leszokott ezekről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!