Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyermekem ballagsára nem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekem ballagsára nem fog el jönni a párom. szerintetek jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

párom és én 5 éve vagyunk együtt. neki is van egy gyereke, nekem kettő. párom nem dolgozik 2 éve, nem talál melót, így egyedül tartom el a családot nagy nehezen. tavaly elhozta a gyerkőcét hozzánk (400 km-el lakik tőlünk), úgy hogy én nyaraltattam a gyereket, vittem ide-oda, mert apa nem dolgozik. nagyon nagy vita volt, mert az anyuka sose viszi sehova és ezért apuka akarta neki megadni azt, amit amúgy nem kap meg a gyerek. ez rendben is van. de anyagilag nem álltunk úgy ahogy szeretnénk, ezért mondtam neki már akkor, hogy inkább utazon ő "haza" (szülei is ott élnek) és akkor egy hétig ott tudnak "nyaralni", mert a balaton mellett laknak amúgy. de ő elhozta. a gyerkőc utál engem meg a nagyobbik gyerekem, mert "elvettem" az apját. hiába próbáltunk csak 3asba (apa, én, ő), de engem ellenségnek tekint. amit meg értek, de reméltem, hogy az évek alatt lenyugszik. sajnos anyuka viszont teljesen ellenem "neveli", mert mi már évek óta jóba vagyunk a párommal, tökéletes minden, neki viszont a sok év alatt már a sokadik élettársa. aki engem ismer, az tudja hogy én mindig a nyugalomra és jó viszonyra törekszek, de vele nem lehet. most a nagyobbik gyerekem fog ballagni, ezt tudtuk már persze napra pontosan 2 hónapja is. és hogy egy családi összejövetel lesz másnap. erre most ő úgy időzitett, hogy akkor haza megy a gyerekhez egy hétre. kértem, hogy jöjjön haza aznapra, mert szeretném ha ott lenne. de erre azt mondta, hogy akkor hozza a gyerekét is. ezt viszont nem akarom. mikor itt volt egy hétig borzalom amiket leművelt. sose ette meg amit főztem, pedig mindig megkérdeztem, mit akar enni. volt hogy kiöntötte az erkélyen a kaját. volt egyszer egy vihar mikor itt volt, azt mondta menjek be hozzá tv-zni mert fél. ott feküdtem mellette, majd a páromnak azt mondta, hogy nem akarom egyedül hagyni, mert félek, hogy lopni fog :O akkor mondta apjának, menjenek fagyizni, az én gyerekeim nem akartak menni, mondtam menjenek nyugodtan ketten, legalább kettesbe lesznek. adtam nekik pénzt, majd mentek bevásárolni, egy halom édességgel, chips-el, 20 ezret ott hagyva a boltba az én pénzemből úgy hogy az én gyerekeimnek SEMMIT nem vettek. medencéztem a gyerekeimmel, mondtam neki, jöjjön velünk bele, de mivel kis duci, szégyenlős és azt mondta az apjának, hogy én azt mondtam ne jöjjön bele mert undoritónak tartom.... voltunk ruhát próbálni, megigazitottam a nadrágját, meg a bugyiját, az anyjának azt mondta fogdostam....ebből nagy vita lett...szóval teljesen kikészített az egy hét alatt anyagilag is meg idegileg is. hiába próbáltam megfelelni. elfogadtam, hogy a párom minden sz@rt megtesz neki, mert imádja. viszont mondtam, hogy ezt a nyarat úgy akarom tölteni, hogy nem szeretném hogy jöjjön. ő mehet hozzá bármikor bármennyit. viszont ezt az egy napot kértem tőle, hogy legyen itt velünk.

nem szeretném, hogy félre értsetek...hogy én nem fogadom el a gyerekét, neki meg el kell fogania az enyémet...NEM! én tényleg igyekeztem. még anyukának is üzentem, hogy üljünk le bezéljük meg, én ynitott vagyok egy jó kapcsolatra, emrt a gyerekeim apukájával, sőt családjával is teljesen rendben van a kapcsolatom. ezért tudom, hogy sokat jelent a gyereknek, ha anyuka-apuka-új párja jóban vannak.

de nem bírom elviselni ezt a "terrort" amit 11 évesen csinál velem.

szóval most választás elé állított, hogy vagy jöhet a gyerkkel vagy nélküle lesz megartva a ballagás. ...csak pislogok

2021. máj. 26. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:

1es ... tényleg keresünk munkát. együtt szoktuk küldeni az önéletrajzot, de még válaszra se méltanak. megyünk adjuk be stb. nem mondom, hogy nem voltak probálkozások, de egy betegsége miatt, nem mindegy mit vállal...nem az zavar, hogy nem dolgozik, mert nem ül mint egy here itthon, hanem azon van, hoy találjon...viszont több megértést szerettem volna tőle e téren és nem szórni a pénzt a gyerkőcre...

2es: ez a 2 vagy több gyerekkel már nem kapós valaki duma ez nagoyn gáz....mintha rá lennék szórulva hogy pasim legyen...nem azért vagyok vele együtt, hogy legyen valakim, hanem mert szeretem. 16 éves kora óta volt melója, de költözés miatt nincs, és jött a pandémia és egy betegség...ezért nehéz

3as: igen ez nem volt szép tőle akkor amgy :(

2021. máj. 26. 14:45
 12/86 anonim ***** válasza:
95%

Nem olvastam el a hozzászólásokat, de sajnos az a helyzet hogy igazi balek vagy. A pasi egy élősködő, és te annak ellenére hagyod hogy bármit megtegyen veled, hogy a gyerekeid is a kárát látják.

Kicsit át kéne gondolnod a dolgokat hogy ez milyen nyomot fog hagyni bennük. Nem tudom hogy milyen nemű gyerekeid vannak, de ha fiúk, akkor ezt a mintát fogják tovább vinni, hogy nekik férfiként joguk van azt csinálni amit akarnak. Élősködni, kihasználni a nőket, elhárítani mindennemű felelősséget. Ha pedig lányok, akkor fix hogy ők is ilyen kapcsolatokba fognak belebonyolódni. És ők sem fognak lépni, mert azt látták hogy anyu sem lépett anno, ez normális hogy a nőnek mindent el kell tűrnie.

Az írásod alapján pedig egy intelligens, kedves nőnek tűnsz aki ennél jóval többet érdemel. Nem értelek. Talán az egyedülléttől félsz ennyire, hogy inkább vele mint egyedül? Hidd el, ennél még egyedülálló anyának lenni is jobb. Ő a harmadik gyereked, a legproblémásabb a háromból.

2021. máj. 26. 14:53
 13/86 A kérdező kommentje:

mikor ezek történtek, hitt nekem és komolyan elbeszélgetett a gyerekkel. de addig tartott. viszont nem akarom, hogy emiatt legyen közöttük konfliktus. mert ha csak ők ketten vannak, akkor nincs baj. gondolom majd egyszer kinővi a gyerek ezt. csak akkor van feszültség ha én is bekerülök a körbe.

amúgy mint írtam, tényleg nem találunk melót neki. egy betegségből adodóan nagyon nehezen állnak vele szóba. bár voltak probálkozások. segít itthon a gyerkőccel, tanulni, viszi hozza őket suliba. itthoni teendőkbe is besegít. kitartok mellette a munka miatt, emrt lehet ez fordítva is. csak máshogyan látjuk a dolgokat. én mindent egyedül teremtek meg a gyerekeknek, mert nem akarok rá telepedni apukára. a kötelező gyerektartáson nem kérek sose semmit, mert ő is szokott rájuk költeni. viszont egyértelmü, hogy rajtam van a legtöbb "anyagi teher". és a párom meg et szoka a fejemhez vágni, hogy ő egy nadrágot nem tud a sajátjának enni én meg az enyémeknek veszek többet is. én megértem, hogy mindent meg akar adni a gyerekeének, ez jó is van így. de én már nem fogok az ő gyerekére költeni. mondta az anyja vegyek neki bugyikat....vettem a gyerknek bugyikat, majd rám kiabálta hogy szar minőségü, mikor ugyanazokat vettem a saját gyerekeimnek is...nem fogom öltöztetni, nyaraltatni, etetni az ő gyerekét, így hogy így állnak hozzám anyuka meg a gyerek. párom meg valahol két szék között van

2021. máj. 26. 14:54
 14/86 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, szerinted ennél jobb lesz? Ahogy a párod gyereke nőni fog, egyre több mocsokságot elkövet majd ellened, hiszen, ha 11 évesen ilyeneket mond/csinál, akkor gondolj bele, 16 évesen? Már most egy neveletlen szarházi, ha rendesen elkezd kamaszodni, akkor ott mindenki sérül.

Én azt mondom, szakíts a csávóval, amíg nem késő. Mi az, hogy nem zavar, hogy nem dolgozik? Dehogynem zavar, te magad írtad, hogy szűkölködtök, és ha 2 teljes év alatt nem talált munkát, később se fog, ahogy leírták mások is. És még szórja is a te pénzedet? Ez nem felháborító számodra, Kérdező? Ennek csak te tudsz véget vetni, de én azt javaslom, hogy minél hamarabb, mert ebből nagyon nagy gebasz lesz.

2021. máj. 26. 14:55
 15/86 anonim ***** válasza:
99%

Azért gondold át még egyszer azt a mondatot, amiben azt írtad, hogy pároddal tökéletes minden....

Családi darázsfészek.

Mozaikcsaládoknál könnyen megesik.

Megoldani általában lehetetlen, mert csak a résztvevők egy része akarja megoldani, és úgy nem megy.

2021. máj. 26. 14:57
 16/86 anonim ***** válasza:
99%
Ez a férfi függetlenül attól, hogy rajtad élősködik, nem a társad. Ha az lenne, nem lépne le szánt szándékkal egy számodra ilyen fontos napon. Ha milliós fizetést rakna le havonta az asztalra, akkor is ki kellene rúgni. Ebben a helyzetben arra hivatkozni, hogy "de szeretem" egy 16 éves csitritől elmegy, egy felnőtt nőtől nem. Legyen már egy kis önbecsülésed!
2021. máj. 26. 14:57
 17/86 anonim ***** válasza:
98%
2-es vagyok. Hát ha azzal hogy "szereted" lesöpröd a kritikát ami éri mint férfit, akkor ennyi erővel a kérdésed is tárgytalan: "miért lennék felháborodva? Szeretem és kész, akármit tesz/nem tesz". Én is voltam meló nélkül. Kb annyira megvetettek pláne a nők mint egy kollaboránst a világháború után.... nemhogy még harcoljanak értem és kicsinyes bosszút álljon (ellene neveléssel) a vesztes azon a nőn aki végül megkapott engem
2021. máj. 26. 14:58
 18/86 A kérdező kommentje:
13as...nem félek az egyedülléttől. sőt, nagyon jól éreztem magam mikor évekig egyedül voltam a gyerekekkel. a páromat mikor emgismertem pont olyan volt, amilyen férfira vágytam: tele önbizalommal, védett, óvótt engem, kiállt mellettem, felnéztem rá, kedves volt, szeretet, és még külsőleg is stimmelt minden...ezekből a tulajdonságokból már nem sok van, mióta nicns munkája. nagyon magába forduló lett amit meg is értek. viszont tudom, hogy ez csak a munka miatt van. mikor sikerült elhelyezkednie, újra a régi lett és annyira jó volt minden. sajnos a szív nem játék, ezért ott kellett hagynia pár hét múlva és még jobban össze roskadt. szóval tudom, hogy ha lesz egy munkahely ahol stabilan tud dolgozni, vissza jön midnen életkedve és ki akarok tartani mellette, mert egy nagyon jó ember....ezért vagyok vele
2021. máj. 26. 14:59
 19/86 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha te egy ekkora lúzerrel akarod leélni az életedet hajrá😂 remélem soha nem leszek ennyire szánalmas hogy ezeket eltűrjem egy farokért amit még el is kell tartanom a gyerekével együtt

Vicc vagy

2021. máj. 26. 14:59
 20/86 anonim ***** válasza:
99%

Látszattökéletesség. Ez a kapcsolat annyit ér mint egy pohár vizet önteni a Dunába, csak azért érzed azt hogy tök jól megvagytok, mert teljesen alárendeled magad.

Ő pedig tudja hogy nem találna még egy olyan nőt (vagy csak nagyon, nagyon nehezen) aki ezt így eltűrné.

2021. máj. 26. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!