Jogos a felháborodás a családban?
Nem mondtuk el pár hónapig a családnak, hogy a párommal eljegyeztük egymást. Az egyik család egy kikotyogás által tudta meg, a másik meg csak a közösségi médiából. Nem olyan fényes a kapcsolatunk egyikkel sem, kb nem is érdekli őket, mi történik velünk, sosem kérdeznek kb semmiről, ezért nem is értem, miért háborodnak fel ezen. Apósjelöltem sok éve nem bír engem, aminek gyakran hangot is adott eddig, így még jó hogy nem fogunk nagy vigyorral eléállni.
Anyám most mégis olyanokkal traktál, miért csak fényképről látta először a gyűrűmet, meg hogy miért nem apámtól kérte meg a párom a kezemet. Mintha annyira tartanák a hagyományokat... meg hogy rendezzünk össznépi kajálást ennek ünnepére. Nem értem, ha pl a diplomaosztóm alkalmából egy ebéd sem volt, ezt miért kell így felfújni.
Jól teszem, ha leállítom a kedélyeket vagy tényleg mi voltunk annyira bunkók, ahogy beállítják?
Abban nincs semmi rossz, hogy nem apádtól kért meg, vagy hogy nem mondtátok el egy ideig.
Az valóban gáz, hogy úgy tudják meg, hogy itt-ott hallották vagy látták közösségi médiában.
De ha ennyire nem vagytok jóban, akkor ne foglalkozz azzal, hogy most mit mondanak.
Ha ne érdekli őket,hogy mi van veletek,akkor miért kellett volna az orrukra kötni,hogy eljegyeztétek egymást? Főleg miért kérte volna meg apádtól a kezedet?
Ez csak rátok tartozik,ne a múlt században élünk.
Nekunk jo a kapcsolatunk a csaladjainkkal, es mi is csak utolag mondtuk meg, h eljegyeztuk egymast, es hogy 5-6 honap mulva eskuvot szeretnenk. Senki, de senki nem sertodott meg ezen, hogy nem lett elore/azonnal bejelentve, vagy h nem kerte meg apamtol a kezet. Ez a mi eletunk, a mi dontesunk, es ha mi igy akartuk, hat elfogadtak. Volt, aki nalunk is mastol tudta meg, megsem sertodott meg.
Esetetekben megcsak nem is jo a kapcsolat annyira, igy sztem nem jogos a felhaborodas sem, ugyh ne vergodjenek. Allitsd le oket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!