Hogy vasarolnak be most a csaladosok gyerekekkel? Pontosabban miert ekkora a felhaborodas ezen?
Egy mai kerdes ihlette ezt, es arra szeretnek valaszt kapni, hogy akik szerint rossz otlet csaladdal menni bevasarolni, mikozben 1 szemely vasarol a tobbi var az utoban, az pontosan hogyan jarul hozza a virus gyors terjedesehez?
Marmint, ha az autot nem hagyjak el a gyerekek amig a szulo bevasarol, akkor meg is mivel fertoznek meg a tobbi embert a boltban?
A kerdes valoban arrol szolt, hogy a parkoloban rohangalnak a gyerekek, de a kommentek kozt tobben felhoztak az autoban marados tortenetet es veluk is hepciaskodtak.
En teljesen megertem hogy van olyan csalad vagy szituacio amikor a ferjnek/felesegnek is mennie kell, csak azert nem ertem, hogy ha valoban a kocsiban marad a csalad akkor mi olyan veszelyes ezen?
"Sosem értettem, miért csaladi program a bevasarlas...."
Mi nem járunk rendszeresen vásárolni. Mi egy hónapban egyszer csinálunk egy nagy bevásárlást, viszont azt családostul tesszük. Olyankor vásárol mindenki magának is. És nemcsak a gyereknek nem tudunk cipőt venni nélküle, de én sem tudok a férjemnek, vagy ő nekem nélkülem ruhát, cipőt venni, szóval nálunk ezért családi program a bevásárlás. Meg aztán örökké dolgozunk, későn hazaérünk, itthon vagyunk, amúgy is itthon vagyunk, akkor ha elmegyünk nagy bevásárlásra, akkor eszünk egy pizzát közösen, vagy fagyizunk egyet, nálunk ez a kikapcsolódás.
A kerdesre valaszoljatok legyszi.
Az valoban erv h osszetapicskolja a lepcsohazat, bar ez a bejarati ajto es a lift ajto/gombon kivul nem tudom mi mast takarhat.
De itt a problema foleg olyanokra vonatkozik akiknel ez nagy tavolsag, tehat feltelezem kertes hazban laknak, varos szelen/falun ahol nem 5 perc lesetalni a kozertbe hanem kocsival kell megtenni a tavolsagot. Ott ez az indok erdektelen.
Varom a tobbi valaszt
5!
Se a férjed, se te nem vagy képes önállóan vásárolni magadnak???? Baxus hol éltek, hogy 10 évesen házasodhattok????
Mi minden harmadik nap megyünk ugyanúgy vásárolni, mint ahogy eddig is tettük. Igen, gyerek,apa,anya. És nem azért, mert hülyék vagyunk, hanem mert, ezt a vírust állítólag úgysem ússzuk meg. Ha egyáltalán létezik.. De ez egy másik kérdés.
Várom a piros pasikat, de várom azokat a válaszokat is, akik elkapták a vírust, vagy legalább az ismerősei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!