Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem inkább velünk?

Figyelt kérdés

5eve vagyunk együtt, van 2gyerek.

Hétköznap dolgozik, ha haza er, cigi, kb le ül gepezni.. Az a másik szobába van.

Gyerekekkel nm sokat törődik. Segíteni nem segít semmibe. Ha nagyon rosszak át jön, rájuk szól, és vissza megy..

Hét végén inkább maszekolni jár, most hétvégén is úgy volt. Vasárnap is dolgozni ment maszekba, hívtam, nm vette fel, messengeren azt jelezte kapcsolatba van másik hívásba. Meg haragudtam rá. Este haza jött. Még meg kérdezte mi bajom..

Tegnap itthon volt egész nap, mondtam neki hogy vigyük ki a kicsiket sétálni, meg a játszó térre, ne itthon legyenek mindig.

Úgy tett neki nincs kedve, egész hétvégén dolgozott.

Es le ült gépezni. Be durcaztam.

Tartanom kéne hogy van valakije?

Pasikhoz jár maszekba azt tudom, de neten nem követem nyomon mit csinal...

2021. máj. 25. 10:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
4%

"Gyerek nevelés nehezebb mint egy munka"

Pénzt nem kapsz rá te b4rom.. A gyeteknevelésből nem veszel kaját, nem fizeted be a számlákat. Talán ha már eltart, akkor megbírkózol a gyerekneveléssel.. Vagy akkor menj el te us dolgozni és ő maszekoljon kevesebbet, amíg te dolgozol ő vigyáz a gyerekekre. Máris nem jó, mi?

2021. máj. 26. 06:35
 42/44 anonim ***** válasza:
96%

A kérdező leírta, hogy nem lenne muszáj maszekolni, de állítsátok be még mártírnak a faszit amiért menekül a családja elől. :D

Láttam már családokat ahol volt bőven félretett pénz, és mégis ugyanez ment, a férjnek hirtelen nagyon fontos túlórázhatnékja támadt. Akinek nem tollas a háta, annak nyilvánvaló hogy nem a család eltartása az ok... :D

2021. máj. 26. 10:02
 43/44 anonim ***** válasza:
95%
És az ilyen szokott a legjobban ajvékolni, mikor válás során anyukának ítélik meg a gyerekeket. Ha valóban ennyit foglalkozik a gyerekekkel, azaz semmit, akkor ne lepődjön meg, ha idővel majd egyáltalán nem fogják igényelni a társaságát.
2021. máj. 26. 10:17
 44/44 anonim ***** válasza:
77%
40, 41 neked mi bajod van? Gyereket kozosen valallnak szoval a minek szultel stb frocsoges ertelmetlen. Gyedrol hallottal mar? Ugy latszik nem..nem tudom mit szolnanak egyesek ha anyuka csak addig nevelne gyereket amig a ferj haza nem ér..ha mar megy a frocsoges ugye hogy milyen konnyu.
2021. máj. 26. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!