Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem inkább velünk?

Figyelt kérdés

5eve vagyunk együtt, van 2gyerek.

Hétköznap dolgozik, ha haza er, cigi, kb le ül gepezni.. Az a másik szobába van.

Gyerekekkel nm sokat törődik. Segíteni nem segít semmibe. Ha nagyon rosszak át jön, rájuk szól, és vissza megy..

Hét végén inkább maszekolni jár, most hétvégén is úgy volt. Vasárnap is dolgozni ment maszekba, hívtam, nm vette fel, messengeren azt jelezte kapcsolatba van másik hívásba. Meg haragudtam rá. Este haza jött. Még meg kérdezte mi bajom..

Tegnap itthon volt egész nap, mondtam neki hogy vigyük ki a kicsiket sétálni, meg a játszó térre, ne itthon legyenek mindig.

Úgy tett neki nincs kedve, egész hétvégén dolgozott.

Es le ült gépezni. Be durcaztam.

Tartanom kéne hogy van valakije?

Pasikhoz jár maszekba azt tudom, de neten nem követem nyomon mit csinal...

2021. máj. 25. 10:38
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindig így kezdődik.
2021. máj. 25. 10:49
 2/44 anonim ***** válasza:
88%

Én inkább arra gyanakszom, hogy fogalmad sincs kivel vállaltál gyereket!

5 év kapcsolatban 2 gyerek az nagyon gyors tempó. Ő dolgozik, maszekol, hozza a pénzt, és fáradt, nem csoda, ki akar kapcsolódni, még akár idegesítik is a gyerekek, van ilyen. Ez a te hibád, már az első gyereknél is eszedbe kellett volna jutnia, hogy nem így akarsz élni, és nem ilyen társra vágysz..

2021. máj. 25. 10:53
 3/44 anonim ***** válasza:
21%
4 embert eltartani nem kis munka, lehetnél vele megertobb kicsit!!!
2021. máj. 25. 10:57
 4/44 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlen van szeretője, de egyértelmű, hogy elhidegültetek. Nem tudom, hogy gyerekek előtt milyen volt, de kétlem, hogy akkor teljes mértékben rendben volt minden és nem voltak előjelek.
2021. máj. 25. 11:02
 5/44 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem érdeklitek egyáltalán.
2021. máj. 25. 11:05
 6/44 anonim ***** válasza:
18%

Aki lepontoz renelem eltart 4 embert egyedül és soha Ninca magára 5 perc ideje sem.

Egyesek hogy lehetnek ennyire önzők!

2021. máj. 25. 11:07
 7/44 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem kb. a seggén keresztül veszi a levegőt és annyit melózik, hogy ideje se lenne megcsalni, de azért sokat elmond, hogy ez az első gondolatod.. Szerintem is inkább az van, hogy idegesítitek, sok neki ennyi felelősség, egy kis nyugalmat szeretne de amint hazaér cseszegeted (sőt még munka közben is), gyerekből meg egy is sok, nemhogy négy, főleg ilyen rövid kapcsolatba.. Én megértelek téged is, mert tényleg nagyon szar helyzetben vagy, ezt mindketten csúnyán elcsesztétek. Neked türelmesebbnek kell lenned, neki pedig meg kell találnia a módját hogy kevesebbet dolgozzatok, különben nagyon hamar vége lesz.
2021. máj. 25. 11:13
 8/44 anonim ***** válasza:
szerk: kell találnia a módját hogy kevesebbet dolgozzon
2021. máj. 25. 11:14
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretőre gondolnék, inkább csak menekül előletek, az otthoni mindennapok elől, fárasztó neki, unja. Nekem is az szúrt szemet, ami a 2-esnek, 5 év alatt 2 gyerek basszus, időtök nem volt rendesen megismerni egymást, mielőtt gyereket vállaltatok volna. Szerintem ezt megszívtad, ő ilyen, vagy elfogadod, hogy ez lesz az életetek, ő szarik mindenre otthon, tied minden feladat, vagy ez a 2 gyerek is apa nélkül nő fel.
2021. máj. 25. 11:16
 10/44 anonim ***** válasza:
31%
6, honnan veszed h el kell tartani? Van gyed is a világon..
2021. máj. 25. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!