Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem inkább velünk?

Figyelt kérdés

5eve vagyunk együtt, van 2gyerek.

Hétköznap dolgozik, ha haza er, cigi, kb le ül gepezni.. Az a másik szobába van.

Gyerekekkel nm sokat törődik. Segíteni nem segít semmibe. Ha nagyon rosszak át jön, rájuk szól, és vissza megy..

Hét végén inkább maszekolni jár, most hétvégén is úgy volt. Vasárnap is dolgozni ment maszekba, hívtam, nm vette fel, messengeren azt jelezte kapcsolatba van másik hívásba. Meg haragudtam rá. Este haza jött. Még meg kérdezte mi bajom..

Tegnap itthon volt egész nap, mondtam neki hogy vigyük ki a kicsiket sétálni, meg a játszó térre, ne itthon legyenek mindig.

Úgy tett neki nincs kedve, egész hétvégén dolgozott.

Es le ült gépezni. Be durcaztam.

Tartanom kéne hogy van valakije?

Pasikhoz jár maszekba azt tudom, de neten nem követem nyomon mit csinal...

2021. máj. 25. 10:38
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
57%

Persze, hogy ő is akarta a gyerekeket. A te nyakadba.

Az is lehet valóban tudta mivel jár, de ezzel is úgy volt, majd te gondozod őket.Ő meg csak dolgozik, addig sincs velük, utána meg henyél otthon. Mindig így van, ha az ember ilyen pasikkal vállal gyereket. Sajnos nincs semmi biztos módszer, hogy előre kiszűrje az ember lánya, hogy milyen apa válik belőlük. Sokan nagyon jól tudnak színészkedni. Kevesebb aki nem.

2021. máj. 25. 13:08
 32/44 anonim ***** válasza:
89%
Menekül a családja elöl. Nem szeret titeket. Nyűg vagytok neki. Jobban jársz ha elválsz, boldogtalan akarsz lenni életed végéig?
2021. máj. 25. 13:10
 33/44 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagyok véranya, sőt, az év bármelyik napján sokkal inkább hajtós meló, mint gyerekgondozás. Szerintem még a nem egyszerű munka is könnyebb. :)

Esetleg 24 órás szolgálatos melókkal lehetne összehasonlítani, de még azoknál is van x időnként pihenőnap, szabadnap.

2021. máj. 25. 13:12
 34/44 anonim ***** válasza:
68%

"Látom a véranya osztag lepontozott"

Férfi vagyok.

Üdv, #29-es

2021. máj. 25. 13:12
 35/44 anonim ***** válasza:
5%

Jaj ez az ismeretlennel vállaltál gyereket.. Ahol tizenév után megcsalás van, vagy csak úgy lelép, "pedig azt hittem ismerem" esete.. Ott mizu?

A megismeréshez nem száz év kell, érzések, együttlét, megvalósított tervek. 5 év alatt sem sok két gyerek, miért lenne az? Nekünk félév együttlét után jött a baba, köszönjük azóta is csodás az életünk :) nem ettől függ. Ismerek 9 éve házas párt, most jött a gyerek, egy kedves szavuk sincs egymáshoz.

Kérdező, az állandó számonkérés, utasítás nem jó.. Igy nincs kedve veletek lenni, miért is lenne ha kötözködsz vele.. Inkább érezzétek jól magatokat hárman, menjetek programokra, őt hagyd otthon. Hidd el, ha látja, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagy, kézben tartod a dolgokat, vágyni fog a közelségetekre.

2021. máj. 25. 13:13
 36/44 anonim ***** válasza:
92%

Én írtam azt, amin ennyire kiakadtál.

Nyilván garanciát semmi nem ad, de azért belátható, hogy egy x éves kapcsolatban jobban ismeri az ember a párját, mint egy friss járás alatt.

Gratula nektek a csodás élethez, el is hiszem hogy van ilyen, de azért légy tudatában, hogy kisebbségben vagytok ezzel.

Írhatnám, hogy ismerek olyat aki jogsi nélkül is jól vezet, de nyilván nem ez az átlag, és felelőtlenség másokat is erre buzdítani.

2021. máj. 25. 13:17
 37/44 anonim ***** válasza:
92%

"Ahol tizenév után megcsalás van, vagy csak úgy lelép, "pedig azt hittem ismerem" esete.. Ott mizu? 5 év alatt sem sok két gyerek, miért lenne az? Nekünk félév együttlét után jött a baba, köszönjük azóta is csodás az életünk :)"

Ne feledd, hogy azok is ezt gondolták, akikről az első mondatodban írsz 😀

Bármikor beüthet a probléma, kár ilyen magas lóról beszélni. Majd ha 30-40 év múlva is azt gondolod, hogy csodás életetek volt, akkor legyél ennyire biztos ebben.

2021. máj. 25. 13:22
 38/44 anonim ***** válasza:
71%
Hány évesek a gyerekek? Nem tudnál dolgozni te is? És akkor ő nem maszekol, hanem családoztok, pénz meg nem esik ki.
2021. máj. 25. 13:49
 39/44 anonim ***** válasza:
68%
5 év alatt 2 gyerek. Hát, ez azért sok mindent megmagyaráz szerintem. Nem hinném, hogy a kapcsolat, vagy a párod érett volt a gyerekvállalásra.
2021. máj. 25. 15:19
 40/44 anonim ***** válasza:
8%

Dolgozol? Mennyi bevételi forrásod van?

Gondolom ő tart el titeket, fizeti a számlákat, azért maszekol minden hétvégén.

Nem kellett volna sz4rra húgyra 2 gyereket szülnöd, vagy ha te is keresnél akkor nem ez lenne.

Számold már ki mennyi pénzben vagytok, mennyi mindent kell fizetni 1 kicsi karcsú magyar fizetésből. Csoda hogy összeomlott?

Nem hidzem hogy lenne bárkije, ideje se lenne még másik nőre, sajnos dugás helyett is mennie kell dolgozni hogy előteremtse a betevőt. Ez a sorsa. Egy igavonó b4rom lett.

Szeretne egy kicsit gépezni a kevés szabadidejében, de még azt se teheti meg! Nehogy már jól érezze magát fél percre!

Majd 1-2 év eltartás, esetleg "becsúszik" a harmadik isten áldása és rájön hogy olcsóbb a gyerektartás és lelép.

2021. máj. 26. 06:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!