Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Újra össze jöjjek vele, vagy inkább hanyagoljuk a témát? Nem igazán tudom mi legyen velünk.
Szerintem ugorj ki az ablakon. Megteszed?
Komolyan nem értem, mit vártok ilyenkor? Nyilván majd idegenek fognak értelmes és használható segítséget nyújtani, mikor fogalmunk sincs a kapcsolatotokról, a szakításotokról, a személyiségetekről stb.
A legértelmesebb dolog az, hogy ha látsz esélyt az újrakezdésre, akkor néhányszor találkoztok egy kávéra, beszélgettek, aztán majd TE eldöntöd, nem mi.
szerintem a töltött káposztán kívül semmi sem jó újramelegítve.. de ez a te döntésed.
ha még is az új esélynél döntötök akkor előtte helyre kell tenni az előző kapcsolatban szerzett sérüléseket, sérelmeket amik a személyiség jegyeitekből adódtak. mindketten valszeg támaszkodtatok a másikra és szívtátok egymás energiáját. ez ilyen tipikus kapcsolati probléma.
érdemes lenne mindent átbeszélni mielőtt bármiféle új esélyről beszélgetünk.
az új esélyhez új személyiség kell. egy olyan aki tisztában van a jó és rossz tulajdonságaival és tesz folyamatosan a haláláig a rosszak ellen.
persze összelehet jönni nosztalgiából is úgy, hogy semmin sem változtattok érdemben.
Aki egyszer csal, többször is fog. Nem is gondolkoznék rajta.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!