Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez apakomplexus lehet? Elválta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez apakomplexus lehet? Elváltak a szüleim kiskoromban, apukám nem tartotta velünk a kapcsolatot.

Figyelt kérdés

Mindig is úgy éreztem, hogy a férfiak társaságában nagyon zavarban vagyok, annak ellenére, hogy általában jobban kijövök velük, mint a nőkkel.

3 nagy szerelmem volt, mindegyik 15-25 évvel idősebb volt nálam. Aki most tetszik nekem, ő is 20 évvel idősebb. A barátnőim nem értik, hogy miért ilyen "idős" férfiakat választok. De én nem direkt őket választom, sőt minden esetben ők választottak engem. És én nem is érzem/látom őket idősnek. Múltkor az egyik barátnőm barátja azt mondta, hogy én beteg vagyok és apakomplexusom van. Én eddig sose gondoltam ilyenre. Elég ennyi, hogy elvált szülők és idősebb párok és már rögtön biztosan apakomplexusom van? :S

2014. febr. 19. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen!!!!
2014. febr. 19. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez betegség? Én nem érzem annak, nagyon jól meg voltam eddig a párjaimmal. Nem volt semmivel sem több problémánk, mint azoknak, akik ugyanannyi idősek.
2014. febr. 19. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Egyébként ez valószínű, hogy az.
2014. febr. 19. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
32
2014. febr. 19. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már nem olyan durva ekkora korkülönbség, szóval így már nem olyan biztos, hogy komplexusod lenne.
2014. febr. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!