Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi, hogy 17-18 éves csajok 30 asokra másznak?
Már a 3. ismerősöm, aki bejelentette, hogy alakul neki egy 30 körlivel...
Mikor közlöm velük, hogy hát azért ne éljék magukat bele, akkor, én vagyok a nagy gonosz, hogy de mert komolyat akar a pasas, és kivagyokén hogy ítélkezzek..meg stb stb...
Az a baj, hogy én átlátok a pasin, de ők nem..., és néhány hónap után, meg hozzám jönnek sírni, hogy igazam volt..:/
Komolyan nem értem. Hogy hihetik el, hogy egy tőlük 10 évvel idősebb, komolyat akar velük?.....fura.
jah, max fél év...több nemigen sztem...
van egy ilyen hátulütőm, hogy szeretek ebbe a szerepbe avanzsálodni. persze cserébe ők is az én ládáim ;)
4 komoly kapcsoaltom volt, mind több mint egy évig tartott.
szvsz.
25 voltal, ő meg 18. szódával belefér.
de itt 30 meg afölötti pasikról van szó...
Ezt általában én sem értem, de ki vagyok, hogy ítélkezzek :)
Nekem is van egy osztálytársam, aki már 4 éve együtt van a barátjával, a lány 18, a pasi 32, és boldogok. Tőlem távol áll a szitu, de vannak, akik jobban érzik magukat egy ''érettebb'' férfival. :)
18L
utolsó:
Azért elég meredek 28 évesen egy 14 évessel, de ha ez senkit nem zavar, ki vagyok én, hogy ítélkezzek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!