Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mi, hogy 17-18 éves csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mi, hogy 17-18 éves csajok 30 asokra másznak?

Figyelt kérdés

Már a 3. ismerősöm, aki bejelentette, hogy alakul neki egy 30 körlivel...

Mikor közlöm velük, hogy hát azért ne éljék magukat bele, akkor, én vagyok a nagy gonosz, hogy de mert komolyat akar a pasas, és kivagyokén hogy ítélkezzek..meg stb stb...

Az a baj, hogy én átlátok a pasin, de ők nem..., és néhány hónap után, meg hozzám jönnek sírni, hogy igazam volt..:/

Komolyan nem értem. Hogy hihetik el, hogy egy tőlük 10 évvel idősebb, komolyat akar velük?.....fura.

2013. aug. 19. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, hogy tőlem távol áll, és nem is értem, de most mit szóljak bele? Őt, a partnert, a szüleit nem zavarja, akkor mit izgasson? :)
2013. aug. 19. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van :) ha működik, ám legyen...
2013. aug. 19. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert egy 30as pasi talán tud olyat, amit Te nem. :) Az pedig, hogy egy 30as pasi jót, vagy rosszat akar egy 17-18 éves lánnyal, leginkább előítélet. Egy 17-18 éves lány még nem gondolkozik családban és gyerekekben, viszont vágyik szeretetre, gondoskodásra és tapasztalatokra (szexben is!). Egy 30as pasi pedig egzisztenciálisan még nem tud családot alapítani, viszont még nem tette le a lantot sem, és hihetetlenül vonzó férfiasan kielégíteni érzelmileg és szexuálisan a fiatal 17-18 éves lányt, akinek a férfi rengeteg újdonságot tud adni tapasztalatai révén. :) Ha tetszik, ha nem, ez egy meglepően működő összeállítás.
2013. aug. 20. 03:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is körül rajonganak a 18-20 éves csajok pedig már 40 vagyok! Nagyon bírnak és szeretnek velem lenni! Itt nem csak a szexen van a lényeg! De volt már abban is részem!
2013. aug. 20. 08:36
 15/21 A kérdező kommentje:

undorító világ ez, ítélkezők ide vagy oda.

sosem fogom megérteni, de nem is akarom. Tudom, hogy mire én elszek 30 (ha leszek) már emgint változik az egész, és nem kellek majd senkinek.

2013. aug. 20. 13:39
 16/21 Sziszi_26 válasza:
03:54 elég nagy baj van akkor, ha egy 30as férfi még nem tud családot alapítani. De akkor mégis mit csinálnak?
2013. aug. 26. 00:58
 17/21 Sziszi_26 válasza:
Ja és elnézést kérek, a kérdésre nem válaszoltam. Kérdezz bármit, én is az idősebb férfiakra hajazok, sokkal jobban kijövök velük, mint a saját korombeli srácokkal. Tudok olyan választ adni, ami talán kielégítő magyarázatként szolgálhat. :)
2013. aug. 26. 01:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves Sziszi! :) Baj, vagy nem baj, ez a mai gazdasági és társadalmi helyzet. 30-40 évvel ezelőtt más volt, amikor egyrészt az akkori rezsim ideológiailag is, anyagilag is támogatta a fiatalokat, fiatal házasokat. De hogy mást ne mondjak, akkoriban egy szakirányú érettségivel el lehetett indulni az életben. Ma ez diplomával sem egyszerű. Velem ellentétben több egykori diáktársam még a szüleivel él. Egy autó fenntartásáról ne is beszéljünk. Ma az döntő és a domináns, hogy egy férfi milyen családba születik, mennyire tehetős szülők gyermekeként. Így pedig már egy 21 éves "gyerek" is lehet cégvezető. De persze vannak kivételek mindenhol és minden alól. Neked mik a tapasztalataid a 30as férfi korosztály egzisztenciális és érzelmi érettségéről? :)
2013. aug. 27. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:

37 éves vagyok, és 30 éve vagyok együtt a most 20 éves barátnőmmel. Nem mondom hogy nem volt nehézség a kapcsolatunkban, de együtt vagyunk és szeretjük egymást.

A szülei nem szóltak egy szót se - főleg mert az édesanyja szülei közt 16 év volt a korkülönbség.

A nagymamám húga 15 évvel volt fiatalabb a férjénél, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak pár éve.

Szóval hátrább az agarakkal, hogy ez csak a kihasználásról szól!

2013. aug. 27. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Bocs, nem 30, hanem 3 éve. Természetesen. :)

előző

2013. aug. 27. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!