Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem inkább velünk?
5eve vagyunk együtt, van 2gyerek.
Hétköznap dolgozik, ha haza er, cigi, kb le ül gepezni.. Az a másik szobába van.
Gyerekekkel nm sokat törődik. Segíteni nem segít semmibe. Ha nagyon rosszak át jön, rájuk szól, és vissza megy..
Hét végén inkább maszekolni jár, most hétvégén is úgy volt. Vasárnap is dolgozni ment maszekba, hívtam, nm vette fel, messengeren azt jelezte kapcsolatba van másik hívásba. Meg haragudtam rá. Este haza jött. Még meg kérdezte mi bajom..
Tegnap itthon volt egész nap, mondtam neki hogy vigyük ki a kicsiket sétálni, meg a játszó térre, ne itthon legyenek mindig.
Úgy tett neki nincs kedve, egész hétvégén dolgozott.
Es le ült gépezni. Be durcaztam.
Tartanom kéne hogy van valakije?
Pasikhoz jár maszekba azt tudom, de neten nem követem nyomon mit csinal...

"4 embert eltartani nem kis munka, lehetnél vele megertobb kicsit"
Ha vállalok két gyereket, akkor (feltételezem) felelősséggel tettem azt. Ha igen, akkor legalább vasárnaponként szánok rájuk némi időt, jó esetben nem érzem ezt kényszernek, hiszen én is ugyanúgy akartam őket, mint a feleségem.
Ha minden szabadidőmben a számítógép előtt ülök és nem érdekelnek a gyerekeim heti szinten pár órára sem, akkor nem a feleségem a hibás, hogy ezt a szememre veti. Ő maximum annyiban hibázott, hogy nem látta előre a jeleket és vállalt két gyereket egy harmadik (jelen esetben a férj) mellé.
Apának lenni nem azt jelenti, hogy hordom haza a pénzt. Ez így legfeljebb eltartó pozíció, de semmiképpen nem apa.

"Nagy eséllyel nem jókedvében vállal valaki maszek munkát hanem mert kell a pénz."
Akinek kell a pénz, mert fontos neki a családja, az nem szarik a feleség és gyerekek fejére a maradék szabadidejében.

Nem illetek össze. Nekem is nagy furcsa, hogy valaki munka után egyből a géphez megy tespedni.
Én örülnék, ha kimozdulhatnék, sétálhatnék picit. Igen is, munka után örülök, ha egy szerető családi környezet vár.

Miért baj az ha valaki elfárad és pihenni szeretne? Ugyanez volt egy baratnomeknel a gond Jaj mert sosem vagy velunk.... rendben a pasi lejjebb adta a munkát többet volt otthon. De ez meg az anyagiakon megcsappant bevételen meglàtszott így meg azon ment a balhé. A kevesebb pénzt el tudnád fogadni kérdező?? Akkor lehet kevésbé lenne hulla fáradt ...
Ha vaalki emberekkel dolgozik néha csak arra vágyik egyedül lehessen játszhasson mondjuk a gépen.....

"Miért baj az ha valaki elfárad és pihenni szeretne? Ha vaalki emberekkel dolgozik néha csak arra vágyik egyedül lehessen játszhasson mondjuk a gépen"
És ezt nem tudná megtenni akkor, amikor esetleg a gyerekeket már altatja anyuka? Engem is rohadtul frusztrálna, hogy hazaér és már rohan is a gép elé játszani. Semmi gond, ha ezt szereti csinálni, de akkor ne akarjon családot, mert a család nem arról szól, hogy tessék, letettem a pénzt az asztalra és innentől fogva hagyjál békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!