Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem inkább velünk?

Figyelt kérdés

5eve vagyunk együtt, van 2gyerek.

Hétköznap dolgozik, ha haza er, cigi, kb le ül gepezni.. Az a másik szobába van.

Gyerekekkel nm sokat törődik. Segíteni nem segít semmibe. Ha nagyon rosszak át jön, rájuk szól, és vissza megy..

Hét végén inkább maszekolni jár, most hétvégén is úgy volt. Vasárnap is dolgozni ment maszekba, hívtam, nm vette fel, messengeren azt jelezte kapcsolatba van másik hívásba. Meg haragudtam rá. Este haza jött. Még meg kérdezte mi bajom..

Tegnap itthon volt egész nap, mondtam neki hogy vigyük ki a kicsiket sétálni, meg a játszó térre, ne itthon legyenek mindig.

Úgy tett neki nincs kedve, egész hétvégén dolgozott.

Es le ült gépezni. Be durcaztam.

Tartanom kéne hogy van valakije?

Pasikhoz jár maszekba azt tudom, de neten nem követem nyomon mit csinal...

2021. máj. 25. 10:38
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Ha valaki akart gyereket akkor nevelje is, nem csak meg csinálni kell. közös döntés volt. Tudta jól ő is ha vállaljuk akkor mivel jár..

Nekem is jó lenne pihenő nem csak neki, a maszek munka meg nem kötelező, tudna itthon lenni olyankor.

2021. máj. 25. 12:48
 22/44 A kérdező kommentje:
Am meg mikor idegesítik a gyerekek amikor jo ha max egy orat hallja őket minden nap...
2021. máj. 25. 12:54
 23/44 anonim ***** válasza:
24%
De kérdező!! Te nem dolgozol... otthon van, pihenőidőt szakithatsz magadnak! Ő viszont munkahelyen dolgozik, nem tudja azt mondani ledőlök pihenni egy fél órát a gyerekekkel. Munkahelyen dolgozni teljesen más kategória!!!
 24/44 anonim ***** válasza:
46%
Otthon vagy.
 25/44 A kérdező kommentje:

Gyerek nevelés nehezebb mint egy munka.

Mondtam neki maradjon itthon velük, én megyek dolgozni de nem akarta. Akkor miről beszéljünk.. Tudna a kicsikkel ő is lenni. Ha akar.

2021. máj. 25. 12:58
 26/44 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez klasszikus pelda arra, hogy a ferfi kifele mutatja, hogy van nom, le van gyartva a gyerek, en vagyok a ferfi. A kulvilagnak szol, megfelelesi kenyszer. Pont ezert nem valik el, ha szar a hazassaga, megtur titeket az eleteben, amig megkapja a kiszolgalast, szexet es te is ezt vetited rola a kornyzetnek, hogy o a csodaferfi. Noi oldalrol ok az anyasaggal akarjak igazolni a noi voltukat. Hazassag, gyerek es teljesitve a kuldetes. Ugyanaz a megfelelesi kenyszer. Boldogok voltak akar egy percig is? Kizart. Aztan ott van a ket gyerek, amivel kezdeni kene valamit. Meg szerencse, hogy vannak anyai osztonok, mert kulonben mar adnak is le oket a zaciba. Ide nem tanacs kell, hanem gondolkodni kellett volna, mielott bekovetkezett. Ti vagytok a ferfi meg a no, ott szaladgalnak a bizonyitekok korulottetek, de valojaban soha nem ereztetek magatokat egy pillanatig sem se ferfinak, se nonek. Most sem. Ez mar igy is marad. Amikor ket onbizalomhianyos ember osszeall es a masik meglete adja neki a biztonsagot, akkor ez szokott a forgatokonyv lenni. Ha lenne onbizalmad, ha ujra tudnad epiteni az eleted, akkor lehet a kovetkezo hazassagod sikeresebb lenne.
 27/44 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom társadalmi elvárás miatt lettek gyerekei, magától nem akart volna. (nem arra gondolok, hogy személyesen a kérdező erőltette.)

Sajnos én sok családban ezt látom.

5 év alatt 2 gyerek meg rohamtempó, lehet hogy nem szabadott volna egy kvázi ismeretlennel gyereket vállalni. :(

28/44 anonim ***** válasza:
17%
Nekem hajtós a munkahelyem, akinek könnyű munkája volt az gondolja így a gyereknevelés nehezebb. Melyik munkahelyen lehet le pihenni napkozben ? Nem áll ott a főnök, nem küldik a határidős maileket ...ha később van vacsora akkor később. Az ember visszasírja még ezt !!Ha magad maradnàl a gyerekekkel munka MELLETT kellene ugyanezeket letudni.
2021. máj. 25. 13:01
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

"a maszek munka meg nem kötelező, tudna itthon lenni olyankor."

Ha nem vagytok rákényszerülve a maszekolásra, akkor egyre nyilvánvalóbb, hogy ez az ember egyszerűen nem bírja elviseli a családját és ha csak teheti, menekül otthonról, ha pedig muszáj otthon lennie, akkor elzárkózik tőletek.

2021. máj. 25. 13:04
 30/44 anonim ***** válasza:
8%
Látom a véranya osztag lepontozott 😀😀😀 ennyi öröm érjen titeket
2021. máj. 25. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!