Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le a párom hogy ne elvárásokat támasszon felèm amiből megfeleltségi kényszerem lesz?

Figyelt kérdés

Szinte fenyegetőzik.

Apróságoknak tűnnek ugyan de beeszik magukat a kapcsolatba úgy mintha hierarchia lenne köztünk.

Pl beszól ha egy poharam nem mostam el nála es ugy mentem el, meg figyeli a gyerekekkel valo kapcsolatomat de abban is hanyagságot hibát keresve, mindent gyanusab kritikus szemmel néz, és szinte fenyeget, lecsesz ha vmi neki neki nem tetszik azzal az indokkal hogy ő komoly kapcsolatban vagy gy.vállalás előtt nagyon megnéz mindent a másikban.

Csak épp ez odavezet ami az egyik exemmel is volt hogy szinte már le sem merek ülni folyamat készenlétben vagyok, kényszeresen kiteregetem a kád melletti kilépőt is, meg ilyeneket csinálok nála.

Próbáltam vele megbeszélni hogy en nem akarok vizsgadrukkban élni ugy tűnt mintha megértené de a végén hozzá tette sokat nem is vár mert amugy is tul lazának(linknek)tűnök neki, szoval szerinte igy is alacsonyra tette az elvárásait és figyelni fog gyerekekkel is.

Ő a férfi.

Mindeközben viszont benne visszafelè azaz felém, a szexen kívul szinte semmiféle megfeleltségi kényszere nincs, néha ad egy virágot amit értékelnem kell mert elvárja, és ennyi, szóval úgy nagyon nem is tesz értem semmit, ergo inkább mondhatnám én azt hogy kérdéses, hogy komolyan kéne e őt vennem.

Ezt jeleztem neki annyival hogy pl más srác már milliot segitett volna nekem abban hogy haladjak előre (az exem pl a mai napig is költ rám nem kicsit), ő meg 2 szalmaszálat nem tesz le(csak virágokat stb), hogy azért fogja már vissza magát, de nem fogja.

Kritizál, hogy nem mostam el egy poharat.

Miért várja el hogy én hajbókoljak neki? Így én nem tudok élni. Pláne nem egy életet nem fogok tudni/nem tudnèk így leélni.

Vagy az okozná hogy ő bőven többrt keres nálam? Szoval akkor ő ilyen és igy is fog maradni?

#behódoltatás
2021. máj. 24. 10:19
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Még mindig azt magyarázza hova kell tenni a poharat.

Sztem be van kattanva.

Köszi megoldom akkor egyedul gyk nelkul

2021. máj. 24. 14:48
 42/51 anonim ***** válasza:
97%
Te beteg vagy és nagyon ostoba. Neked kéne leszállnod a magas lóról, mert rohadt sokat képzelsz magadról.
2021. máj. 24. 14:59
 43/51 A kérdező kommentje:

Beteg az aki irja.

Tudom a gyk csak ennyit tud mindig hogy szakíts; ami most is megy, az már a szánalom kategória.

Szeretem őt es nagyon tetszik ő tetszik a mentalitasa is mindene, csak van ilyen beütése is.

Ettől függetlenül millio megy pasit ír felül. Ne kelljen már őket bemutatnom.

2021. máj. 24. 15:20
 44/51 A kérdező kommentje:
*millio meg egy pasit ír felül.
2021. máj. 24. 15:21
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire oda vagy érte, akkor minek a hiszti? Ő ilyen, hogy egy poháron is napokig hisztizik, fogadd el így. Te is hisztizel, mert ő is azt csinálja, ilyen szempontból ugyanazok vagytok. Tökéleteset nem fogsz találni, az csak mese. Mindenkinek vannak dilijei, neki a pohár +a többi. Szakítani nem akarsz, megváltoztatni nem fogod, és itt sem képes rá senki. Ideje lenne már ezt felfogni. Nyűglődj vele, csakmert a szakítás neked ördögtől való. Probléma megoldva.
2021. máj. 24. 15:51
 46/51 A kérdező kommentje:

Jo, akkor ilyen marad szegény.

Csak azért majd a határaimat is megismeri. Jóval kezdett.

Köszi mindenkinek.

2021. máj. 24. 16:24
 47/51 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, de tényleg jóval kezdett, hiszen mellette vagy az általad nem tűrt viselkedése ellenére is. A határaid meg semmi befolyással nem lesznek az ő alap személyiségére. Legfeljebb lelép, ha már eleget bszogattad.
2021. máj. 24. 18:52
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Látom képtelen vagy értelmezni a leírtakat. Csak a piros nyomkodásig terjed az agykapacitásod. Nos, akkor sok sikert ahhoz, hogy majd pont te megváltoztatsz valakit az akarata ellenére. Szép mese, csak sosem lesz valós. De ráérsz, van rá pár éved. Ő meg, ha megunja a vitát, akkor dobbant. Csak röhögni lehet már a naivitásodon.
2021. máj. 24. 19:53
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan állítsam le a párom hogy ne elvárásokat támasszon felèm amiből megfeleltségi kényszerem lesz?"

"Csak azért majd a határaimat is megismeri. Jóval kezdett."

Te is ugyanazt teszed vele. Te is elvárod a változást a két szép szemedért, ő is tőled. Mind a ketten a saját elképzeléseitekre akarjátok formálni a másikat. És te felhàborítónak tartod az övét.

Szerinted neki nem az, majd simán haptákba áll neked? Nagyon tévedsz. Lesz itt még bőven probléma, aminek a kimenetele eléggé kétséges. Főleg, ha két ilyen típusú ember kerül kapcsolatba egymással.

2021. máj. 24. 20:05
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem az exed viselkedésének okai érdekelnek, hanem te.

TE miért vagy vele? Mi az oka? Miért jó neked egy ilyen kapcsolat?

2021. máj. 24. 21:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!