Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le a párom hogy ne elvárásokat támasszon felèm amiből megfeleltségi kényszerem lesz?
Szinte fenyegetőzik.
Apróságoknak tűnnek ugyan de beeszik magukat a kapcsolatba úgy mintha hierarchia lenne köztünk.
Pl beszól ha egy poharam nem mostam el nála es ugy mentem el, meg figyeli a gyerekekkel valo kapcsolatomat de abban is hanyagságot hibát keresve, mindent gyanusab kritikus szemmel néz, és szinte fenyeget, lecsesz ha vmi neki neki nem tetszik azzal az indokkal hogy ő komoly kapcsolatban vagy gy.vállalás előtt nagyon megnéz mindent a másikban.
Csak épp ez odavezet ami az egyik exemmel is volt hogy szinte már le sem merek ülni folyamat készenlétben vagyok, kényszeresen kiteregetem a kád melletti kilépőt is, meg ilyeneket csinálok nála.
Próbáltam vele megbeszélni hogy en nem akarok vizsgadrukkban élni ugy tűnt mintha megértené de a végén hozzá tette sokat nem is vár mert amugy is tul lazának(linknek)tűnök neki, szoval szerinte igy is alacsonyra tette az elvárásait és figyelni fog gyerekekkel is.
Ő a férfi.
Mindeközben viszont benne visszafelè azaz felém, a szexen kívul szinte semmiféle megfeleltségi kényszere nincs, néha ad egy virágot amit értékelnem kell mert elvárja, és ennyi, szóval úgy nagyon nem is tesz értem semmit, ergo inkább mondhatnám én azt hogy kérdéses, hogy komolyan kéne e őt vennem.
Ezt jeleztem neki annyival hogy pl más srác már milliot segitett volna nekem abban hogy haladjak előre (az exem pl a mai napig is költ rám nem kicsit), ő meg 2 szalmaszálat nem tesz le(csak virágokat stb), hogy azért fogja már vissza magát, de nem fogja.
Kritizál, hogy nem mostam el egy poharat.
Miért várja el hogy én hajbókoljak neki? Így én nem tudok élni. Pláne nem egy életet nem fogok tudni/nem tudnèk így leélni.
Vagy az okozná hogy ő bőven többrt keres nálam? Szoval akkor ő ilyen és igy is fog maradni?
De tok mindegy. Az ex csak pelda volt arra hogy más többet megtesz ertem mint a saját párom de a saját párom állit nekem léceket ugrálgatni érte.
Kicsit le kéne hozni a magas lóról.
Azért ilyen veled, mert tudja, hogy megteheti. Ugráltat, elmond minden xarnak és így is te futsz utána. Csak feszegeti a határokat, hogy meddig mehet el anélkül, hogy kivágod. Ezek szerint bármeddig, te nem fogsz vele szakítani.
Kevés vagy hozzá, hogy lehozd a magas lóról.
"Abszolut nem szol arrol a kapcsolatunk hogy uristen ex es lehet osszejovunk vagy szexelunk."
Te írtad, hogy jelenleg nem vagytok egymásba szerelmesek. Fogalmazz ne kétértelműen. A jelenleg szó alapján feltételezhető , hogy a jövőben még van rá esély.
Ahaa akkor most szakitassal kéne fenyegetozzek a kapcaolatban hogy nehogyvazt higyje becsicskulok?
Ez ugy nem az ovodaban szokas hogy akkor nem leszek a barátod bi bi bí?
A magas lóról sztem ugyes okos nők igenis le tudják hozni a pasikat.
Tőlük várok tanácsokat.
23 a jelenleg alatt csak annyit ertettem hogy bármikor megtehetnénk bármit. Azaz ha ugy alakulna hogy kínunkban semmit nem tudnánk már csinálni csak egymással szexelni mert annyira 2 fejreesett balfékek vagyunk hogy egyikunknek sem jon ossze normalis kapcsolat akkor lehet lenne pl szex meg probálkoznánk kaocsolattal ami ugxse mukodne mellesleg.
Ilyen szintű barmok vagy hülyék nem vagyunk jelenleg.
Es remelém hogy inkább feltaláljuk magunkat az életben
Kb nincs ló jó a szamár is alapon jönnénk max össze az exszel.
Idáig egyikünk sem akar lesüllyedni.
#24: Nyuszicsibe, okos nő felteszi magának a kérdést, hogy minek van olyannal, aki szerint ő a link, ő a trehány, egy xaros pohár miatt, miközben a pasi ágya alatt áll a retek. Mi az oka, hogy nem mersz visszaszólni? Te félsz, hogy a pasi kihajít. Ő miért mer beszólni? Tudja, hogy megteheti, úgyse dobod ki.
Le is írod, hogy volt már ilyen kapcsolatod. Azt is, hogy normális nem jön össze.
Keress szakembert, mert ide rohadt kevés, hogy leír valami liba egy pasi leckeztető praktikát, te meg utánzod.
Ebből a kapcsolatból jobb nem lesz. Majd pár hónap múlva arra fog hivatkozni, hogy azért nem költözik össze veled, mert nem bizonyítottad, hogy alkalmas vagy. Ezért nem lép szintet, ezért nem kér meg, ezért nem vesz komolyan, a végén a te hibád lesz, ha melletted ismerkedik, és amúgy is ok nélkül vagy féltékeny. Az összes problémád meg elrendezi azzal, hogy ne hisztizz.
"Mi az oka, hogy nem mersz visszaszólni? "
Nem arrol van szo csupán hogy nem mernék, hanem nekem ez személyeskedés. Belőlem ilyen nem jon senki fele.
Soha egyetlen paromat bnőimet tesomat vagy a saját anyámat sem maceráltam soha az életben olyannal hogy miert nem mos el egy poharat.
Bennem ilyenek de még hasonlók sem soha az életben meg sem mozdulnak.
Exem pl még abba ia belekotott hogyan állitom festem a hajam. Nekem eszembe nem jutna beleszolni egy srácnak a hajába se.
Tőlem ez maximálisan távol áll. Hogy én valaha ilyenekben bárkivel is személyeskedjek, plane hogy cseszegessem netán sértegessem is vele.
Engem az exben is meglepett ez. Csak pislogtam.
Amugy ha rajta mulna már rég együtt élnénk. Ezt kizárólag én hátráltatom csak. Ezt már megbeszéltük.
Ja es azt is mondtam neki hogy én teljesen más szempontokat figyelek egy férfinél ha gy.vállalásrol van/lenne szo, de te meg egy POHARAT figyelsz.
Hogy vegye már magát észre hogy miken ugrál. Hol vannak ehhez képest az élet nagy dolgai ha pl ne adj isten fulladna a gyerek ki tudná pl ellátni.
Marhara nem egy poháron mulik az hogy ki milyen anya vagy háziasszony.
De persze a falnak beszélek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!