Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak akkor vagyok jó, ha jót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor vagyok jó, ha jót csinálok?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről? Párkapcsolatban vagyok, úgy érzem, hogy ha jót csinalok akkor nagyon jó vagyok a világ legjobb barátnője, de ha én szeretnék valamit akkor jön a szájhúzás. Utána meg megkapom azt, hogy minek voltunk ott és húztuk az időt?!

Példa: páromnak van egy 4 éves kislánya. A kislányt meghívták valami gyerek buliba ilyen ugráló vár és nagy játszóház félébe. Foglalkoztam a lányával, akkor egekbe dicsért, hogy örül a szíve ilyenkor, hogy foglakozok a gyerekével. Tegnap nekem orvoshoz kellett mennem és megkértem, hogy kísérjen el, kb 2 órát vártunk amíg bejutottam az orvoshoz. Utána mindennek el lettem mondva, hogy ez felesleges 2 óra volt és miért nem az asszisztenssel zártam le a betegpapírom.

Mit gondoltok erről az adok-kapok szituációról? Voltatok már ilyen helyzetben?

ma 13:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Voltam, igen. Soha nem lett jobb.
ma 13:28
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

És valóban, miért nem az asszisztenssel zárattad le a betegpapírod? Egy papírra várakozásért tényleg felesleges a két óra ott ülés, amit egyedül is lehet, ehhez nem kell gardedám. Ennyiből nem lehet megítélni a kapcsolatot. Lehet, hogy valójában csodálatos társ, csak most kiragadtál egy sarkalatos példát.

Mi más eset szokott előfordulni, amiből úgy gondolod, hogy nem értékel téged?

ma 13:29
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Már tudod, mit érsz neki. Innentől könnyebb. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
ma 13:29
 4/16 A kérdező kommentje:

Mert még a vérvételem eredménye is benn volt és az orvossal szerettem volna megbeszélni a gyógyszerszedést.

Elmentünk shoppingolni, mivel cipőt szeretett volna nézni,hogy segítsek neki sok helyen jártunk ez rendben is van/volt. Másnap elmentünk egy antik bolt előtt, ahova be szerettem volna menni, mondtam neki, hogy menjünk be. Ő meg egyből, hogy minek? Nincs ott semmi érdekes.

Mindig mondja, hogy együtt szeretné velem tölteni az idejét és ne menjünk külön, várjam meg stb.

Múltkor kérdezte mit szeretnék csinálni és csináljuk azt. Mondom sétálni, de többször mondtam neki, ha nem jó a térde akkor csináljunk mást. Nem, nem, jó lesz a séta. És a séta után megkaptam, hogy neki ehhez semmi kedve nem volt, különben is fájt a lába és a séta helyett csinálhattunk volna mást is.

ma 13:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Halál komolyan: minek vagy vele? Nyilván nem szeret téged.
ma 13:42
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Miért vagy vele?
ma 13:42
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Haha, jó választás, szemmel láthatóan nagyon un már têged ez a hapsi, csak nem meri szemből megmondani, hogy kopjál már le. Hagyd el.
ma 13:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen most jutottam el idáig, hogy nem tisztel és nem becsül meg. Egy önző f@sz. Nyilván nekem is meg kellett tanulnom, becsülnöm és tisztelnem magam.
ma 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, önző. Kihasznál, ez egyértelmű. Keress mást.
ma 14:21
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Saját magát nézi csak, amiből meg semmi haszna sincs, az számára felesleges időtöltés.
ma 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!