Mi a véleményetek erről? Egyedül fogom tölteni a szülinapomat. Csinálok valami finom kaját, előtte megveszek egy könyvet mire régóta vágyok, majd sütizek és borozni meg sörözni, whiskyvel töltöm a nap további részét.20/f
Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 20:59
2/9 anonim válasza:
Én nem csinálnék kaját hanem rendelnék valami különlegeseet. Vagy ha te betudsz ülni egyedül valahova akkor ülj. Sajnos nekem az nem mwgym
3/9 anonim válasza:
most azt varod, hogy probaljanak rabeszelni a nagy tarsasaggal valo unneplesre? ha te igy erzed jol magad, akkor csinald ezt, nincs ebben semmi kulonleges, vagy rossz ( de kiemelkedonek se erezd ettol magad).
4/9 anonim válasza:
Én legszívesebben nagyjából így töltöttem volna.
5/9 anonim válasza:
Ne keverd a bort meg a sört, csak rosszul leszel másnap. Whisky mellé bőven elég az egyik.
6/9 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán! Mondjuk én a sütit azért még megspékelném, de lehet pont arra gondoltál te is 😀
7/9 anonim válasza:
Nem hangzik ez olyan rosszul, bar az italokat, talán nem kellene ennyire "keverni".
8/9 anonim válasza:
Nincs ezzel baj csak az alkeszt ne keverd ennyire (kivéve ha te olyan fajta vagy aki nem lesz tőle túl melankólikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!