Mindenki elfelejtette a szülinapomat?
Az a helyzet, hogy kíváncsiságból leszedtem facebookról, azt, hogy mikor van a szülinapom.
Anyáék már felköszöntöttek hétvégén, őket nem számolom bele a mindenkibe.
De rajtuk kívül senki sem írt még semmit.
Eddig beszéltem egy lánnyal, akit régről ismerek, de a szülinapomat ő sem említette meg.
Erre azért nem számítottam volna, a legrosszabb rémálmomban sem :D
Szívesen olvasok még ilyen sztorikat, ha tudtok mondani 1-2 ilyet, ami veletek történt meg ;)
'Erre azért nem számítottam volna, a legrosszabb rémálmomban sem :D '
Nem te vagy a vilag kozepe, ennyi. Mondd, hany ismerosodnek tudod fejbol (facebook nelkul) a szuletesnapjat?
Elég soknak. Akit jobb barátomnak tartok/ tartottam valaha, annak meg pláne tudom a szülinapját.
Csak érted.. nem gondoltam volna, hogy 1(!) embernek SEM jut eszébe a szülinapom
Még arra is gondoltam, hogy ez csak vmi szar vicc, amit én nem értek, de nem.
Egy barátnőm és a családom tudja pontosan a születésnapom dátumát. Facebookon pedig mindenki jópofizhat ezer puszival és képpel, hogy Isten éltessen sokáig, mert ez csak egy szokás.
18/L
Az a nagy helyzet,hogy eddig se tudta senki a szülinapodat,csak kijelezte náluk a fakszbúk és frusztrációt éreztek a reagálásra.
Ennyi...
De azért boldog szülit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!