Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor vagyok jó, ha jót csinálok?
Mit gondoltok erről? Párkapcsolatban vagyok, úgy érzem, hogy ha jót csinalok akkor nagyon jó vagyok a világ legjobb barátnője, de ha én szeretnék valamit akkor jön a szájhúzás. Utána meg megkapom azt, hogy minek voltunk ott és húztuk az időt?!
Példa: páromnak van egy 4 éves kislánya. A kislányt meghívták valami gyerek buliba ilyen ugráló vár és nagy játszóház félébe. Foglalkoztam a lányával, akkor egekbe dicsért, hogy örül a szíve ilyenkor, hogy foglakozok a gyerekével. Tegnap nekem orvoshoz kellett mennem és megkértem, hogy kísérjen el, kb 2 órát vártunk amíg bejutottam az orvoshoz. Utána mindennek el lettem mondva, hogy ez felesleges 2 óra volt és miért nem az asszisztenssel zártam le a betegpapírom.
Mit gondoltok erről az adok-kapok szituációról? Voltatok már ilyen helyzetben?
#13 Ez nem fura, hanem egy manipulációs stratégia része.
Mikor azt csinálja a kérdező, amit a faszi parancsol, az alap.
Ezzel az utólagos panaszkodásal pedig passzív-agresszíven rászoktatná, hogy a saját kedvére soha ne csináljanak semmit, ezzel a veszekedéssel akarja tönkretenni minden addig kedvelt időtöltését.
Ez kb olyan, mint mikor valakinek azt mondja a "párja", hogy nyugodtan menj el bulizni, vagy elmegyek veled családlátogatóba, de poonnt direkt mindig előtte veszik össze a másikkal, hogy elvegye a kedvét attól, hogy legközelebb ilyet csináljon/kérjen.
Szerintem szimplan csak nem volt kedve 2 orát varakozni vagy sétálni vagy épp antikboltot lesni.
Ez nem az hogy téged ne venne figyelembe.
Én se mennék senkivel el pl céltalan sétálni, ha szeretem, ha nem, ez nem ennek függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!