Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vezetni sem tudok, szerintetek mennyire helyénvaló, hogy belenyúlt?
Figyelt kérdés
Automata váltós kocsim van, ami jelenleg szervizben van, egy külföldről beszerezhető alkatrész kell bele, előreláthatólag jövő hét elején lesz kész. Ezzel szoktam járni dolgozni, a párom autója manuális váltós, ilyet ritkán szoktam vezetni, de most muszáj, hogy el tudjak menni dolgozni, az én munkahelyem messzebb van, úgy megyünk, hogy útba ejtjük az övét. Tegnap reggel is így mentünk, majd hirtelen az anyósülésről belenyúlt a váltóba és feljebb váltott egyet. Rákiabáltam, hogy mégis miért kellett ezt, ő állítja, hogy csak segíteni akart. Mondom oké, de akkor szólj, hogy váltsak egyet, nem kell rám a szívbajt hozni.ma 10:40
1/29 anonim válasza:
Nem feltétlen, de gondolom nem akarta, hogy az ő autója is tönkremenjen. Miért nem visz el ő téged aztán megy munkába, akkor nem lenne ilyen gond.
2/29 anonim válasza:
Nem, sose nyúlunk a sofőr keze alá. Akkor sem, ha valami tanuló tini, te meg egy professzionális.
Még tanácsot se illik adni kéretlenül, de ez egyenesen veszélyes is lehet. Ne segítsen, majd te szólsz, ha valami problémád van.
Ez hülyeség volt, ilyet soha többet ne csináljon.
3/29 anonim válasza:
Hogy tudott egyáltalán váltani, ha nem volt benyomva a kuplung?
4/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem helyénvaló.
Amúgy manuális váltóval nem tud anyósülésről váltani, ahhoz te is kellesz.
5/29 A kérdező kommentje:
Be volt nyomva, mert épp váltani akartam amúgy is, csak váratlanul beelőzött a kezével. Úgy kezelt kb. mitn egy nyeretlen kétévest, miközben 17 éve vezetek, ebből 11 évet manuális kocsin...
ma 11:01
6/29 anonim válasza:
3-4 megelőzött, ugyanezt akartam kérdezni. A kuplungot telepatikusan nyomta le?
Egyébként természetesen soha nem nyúlunk bele más vezetésébe.
7/29 A kérdező kommentje:
A kommented felett megválaszoltam.
ma 11:07
8/29 anonim válasza:
"Be volt nyomva, mert épp váltani akartam amúgy is, csak váratlanul beelőzött a kezével."
Amúgy ez még túlmutat a tiszteletlenségen is, mert az autóban is kárt tehetett volna simán.
9/29 anonim válasza:
Megkérném, hogy holnaptól hátul üljön. Nyomogassa a telóját vagy valami. Így ő se azon f_osik, hogy te hogy vezetsz, mert nem látja, meg téged se stresszel, hogy ott játssza melletted az idegbeteget.
10/29 anonim válasza:
Én nem szoktam kiakadni ilyen egyszeri fszsgkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!