Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vezetni sem tudok, szerintetek mennyire helyénvaló,
hogy belenyúlt?
Figyelt kérdés
Automata váltós kocsim van, ami jelenleg szervizben van, egy külföldről beszerezhető alkatrész kell bele, előreláthatólag jövő hét elején lesz kész. Ezzel szoktam járni dolgozni, a párom autója manuális váltós, ilyet ritkán szoktam vezetni, de most muszáj, hogy el tudjak menni dolgozni, az én munkahelyem messzebb van, úgy megyünk, hogy útba ejtjük az övét. Tegnap reggel is így mentünk, majd hirtelen az anyósülésről belenyúlt a váltóba és feljebb váltott egyet. Rákiabáltam, hogy mégis miért kellett ezt, ő állítja, hogy csak segíteni akart. Mondom oké, de akkor szólj, hogy váltsak egyet, nem kell rám a szívbajt hozni.
Marhára herótom van tőle ha bárki megpróbál akár csak beleszólni abba, hogy vezetek, főleg hogy én is már tizen x éve mindennap a volán mögött ülök.
Páromnak egy időben az volt a szokása amikor én vezettem, hogy ő közben a kéziféken pihentette a kezét...vagyis csak próbálta.
ma 12:19
22/33 anonim válasza:
"Rákiabáltam, hogy mégis miért kellett ezt"
Még jó, hogy a nő nem kontrolláló...
Oktató nem szokott belenyúlni a vezetésbe?
Ha béna vagy, és szétpörgeted az autóját, érthető a reakció.
Én azért vágnálak ki, mert velem üvöltözöl, és b.szod tönkre az autómat.
Ennyi.
Persze itt a nőforumon kapod a buksisimit, hogy bántalmazva vagy, meg csúnya féjfijak...
ma 12:23
23/33 A kérdező kommentje:
Picit nehezebb periódusomat élem, történtek olyan dolgok a múlt év végén, amiket nehéz feldolgoznom (munkahelyi ügyek). Hétvégén csináltam neki rántott húst, amiből 1 db-ot picit megégettem a végén. Én nem szoktam sose enni, mert nem szeretek semmilyen rántott dolgot, fáj tőle a hasam. Pont azt az egyet vette ki, majd megjegyezte, hogy máskor még ment egy ilyen egyszerű étel elkészítése. Mondtam neki, hogy nem kell megennie azt a részt, vágja le és dobja ki. Erre cinikusan megjegyezte, hogy elvisz az anyjához, majd ő megtanítja nekem, hogy hogyan kell csinálni.
ma 12:27
24/33 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás. Autóbusszal, vagy vonattal, metróval közlekedsz. Ha nem adná kölcsön a kocsiját akkor persze azért lenne rossz. Odaadta és ha béna vagy mivel manuálisan nem szoktál vezetni akkor nem meglepő, hogy beszól, vagy beleavatkozik. Egyébként egy váltás miatt nem tudom mit kell kiakadni annyira. Csak azt mutatja, hogy nem vagy magadban biztos a manuális vezetés miatt. Most ha nagyobb veszély lenne akkor mit csinálnál ha ez szívbajt okozott? Eléggé ijedős vagy.
ma 12:28
25/33 anonim válasza:
Jaj...Minek főzöl neki? Főzzön magára, vagy együtt csinaljátok. Ha pedig elégeted akkor viseld el a kritikát. Esetleg szakíts, de ne nyávogjál a kocsija miatt.
ma 12:31
26/33 anonim válasza:
#22 Ha egy több tonnás masina irányításáért felelek, több hasonló masina és egyéb akadály között, aztán valaki hirtelen belezavar a kontrollomba, én is kiabálnék. Pedig nem szokásom.
Az oktató meg belenyúl (bár ő is csak akkor, ha gáz van), mert a tanuló egy tanuló, még nincs teljesen képben, és nem gyakorlott vezető mint a Kérdező.
Ha gondot okoz a kocsiban, akkor nyissa ki a száját és szóljon. "Drágám, át kéne tenni kettesbe" vagy bármi.
ma 12:32
27/33 anonim válasza:
#23 Hú, nem semmi az ürge. Így nem beszélünk a szeretteinkkel.
Párom is rontott már el kaját, és? Kit érdekel? A mesterek is hibáznak.
ma 12:36
28/33 anonim válasza:
Ez pont úgy hangzik, mintha te beromira megijedtél/ideges lettél volna tőle, szóval szerintem totál balesetveszélyes. Szerintem nem okés, nyugodtan tisztázd vele, hogy ne csináljon ilyet többet, mert megijedhetsz és mint sofőr ez nem fér bele, nem biztonságos egyikőtökre nézve sem.
ma 12:51
29/33 anonim válasza:
Vannak gyerekeitek? Nála laksz? Vagy miért viseled el a stílusát? Elvisz az anyjához tanulni? Inkább süsse ki ő ha már olyan fasz.n megtanulta az anyjától. Azt még valahogy megértem ha ezer szállal összekötött házasságból nehéz kiszállni, de ha csak a "párod", akkor miért nem a beképzelt exed?
ma 13:00
30/33 anonim válasza:
Itt most leírtál két dolgot, de szerintem van ott több is.
Hacsak nincs baleset/életveszély, NEM nyúlunk kéretlenül a sofőr dolgába.
A rántotthúsos sztori meg...Tuti ráborítottam volna a fejére és közöltem volna, hogy akkor lehet visszahúzni anyucihoz. De, mint írtam, szerintem nem csak ez a két eset volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!