Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már vezetni sem tudok, szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már vezetni sem tudok, szerintetek mennyire helyénvaló, hogy belenyúlt?

Figyelt kérdés
Automata váltós kocsim van, ami jelenleg szervizben van, egy külföldről beszerezhető alkatrész kell bele, előreláthatólag jövő hét elején lesz kész. Ezzel szoktam járni dolgozni, a párom autója manuális váltós, ilyet ritkán szoktam vezetni, de most muszáj, hogy el tudjak menni dolgozni, az én munkahelyem messzebb van, úgy megyünk, hogy útba ejtjük az övét. Tegnap reggel is így mentünk, majd hirtelen az anyósülésről belenyúlt a váltóba és feljebb váltott egyet. Rákiabáltam, hogy mégis miért kellett ezt, ő állítja, hogy csak segíteni akart. Mondom oké, de akkor szólj, hogy váltsak egyet, nem kell rám a szívbajt hozni.
ma 10:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
#10 Van a fszság, és van az életveszélyes fszság. Belenyúlni más vezetésébe veszélyes.
ma 11:23
 12/33 anonim ***** válasza:
72%
10 - ilyen egyszeri fszsgk balesetet is okozhatnak!
ma 11:24
 13/33 anonim ***** válasza:
61%
"Már vezetni sem tudok" - Nagy baj lehet nálatok, kérdező, és nem csak a vezetés kérdésében. Az csak egy tünet.
ma 11:33
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
Hasonló volt nálunk is, mikor párom vezette az én kocsimat. Viszont mindkettönké manuális váltós. Ott vsak nevetve jegyeztem meg,hogy van ám még két fokozat. Amúgy nagyon jól vezet.
ma 11:37
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

#13 (ezer bocsi, zöld kézre akartam menni, de véletlenül pirosat kaptál :( )

Egyetértek. Minden oké a kapcsolatotokban, Kérdező? Eléggé úgy hangzik, mintha le lennél nézve, nem tartana egyenértékű félnek.

Most is, a sztori alapján nem történt semmi olyan, ami bármilyen szinten is indokolná a belenyúlást (mittudomén, megszédülsz, ő meg elkapja a kormányt) hanem szimplán úgy gondolta, hogy ő jobban tudja, te nem értenéd úgyse, inkább cselekszik.

Csak mert hasonló kapcsolatból szabadultam nemrég, ezért kérdezem.

ma 11:40
 16/33 anonim ***** válasza:
71%
Nem, állítsd le, bár a ha "már vezetni se tudok" arra utal, hogy másban se vagy számára eléggé jó tehát inkább kidobni kéne.
ma 11:45
 17/33 anonim ***** válasza:
28%
Erről minek kell kérdést kiírni? Most őszintén...
ma 11:56
 18/33 anonim ***** válasza:
61%
#17 Bántalmazó kapcsolatban (eléggé hajaz rá a leírás alapján) az áldozat sokszor annyira manipulálva van, hogy megkérdőjelezi a saját igazát. Belegondol, hogy nincs-e igaza a másiknak, hátha tényleg ő a hibás, és szubjektív véleményt kér.
ma 12:01
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Ne már mindenben bántalmazói kapcsolat legyen. És ha a kérdező mulya sok mindenben? Nem is írta, hogy cseszegeti hanem, hogy belenyúlt. Miért kell hozzáadni a kérdéshez?

ma 12:03
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

#19 Normális ember nem nyúl bele más vezetésébe. Ha nem bízik benne, bár tapasztalat az van ("miközben 17 éve vezetek, ebből 11 évet manuális kocsin" - Kérdező) akkor ne engedje oda a kormány mögé. Bár ez sem igaz, a páromat csak tisztelem annyira, hogy hagyjam eldönteni, hogy szerinte tud-e manuálist vezetni. Az is gyanús, hogy a kérdés így kezdődik: "Már vezetni sem tudok"

Eléggé kontrollálónak hangzik. Van tapasztalatom sajnos.

ma 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!