Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vezetni sem tudok, szerintetek mennyire helyénvaló, hogy belenyúlt?
"megjegyezte, hogy máskor még ment egy ilyen egyszerű étel elkészítése"
Jaj, erről ráismertem valamire. Na jó, nem valamire, hanem a korábbi önmagamra.
Nem irányítani akar, pláne nem bántalmazni; azt mondja, vedd már észre magad. Ez a stílus az, ahogy a pasik egymást számonkérik/figyelmeztetik, ha nem jól csinál valamit.
Nyilván ez rohadt megalázó módja a figyelemfelhívásnak; természetesen a korrekt hozzáállás megkérdezni, hogy minden rendben van-e, mi zajlik most benned, egyetértek. Csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem megalázni akart, hanem a "suttyómacsó" feliratú szerszámosládából választott eszközt a helyzet megoldására.
#22 Igen, az oktató belenyúl a vezetésbe, csakhogy a kérdező nem az oktató mellett ült tanulóként, hanem a párja mellett, aki nem oktató(legalábbis abban a helyzetben biztos, hogy nem), ő meg nem tanuló, hanem évek óta jogosítványa van.
Persze, hogy rákiabál valakire, aki épp balesetveszélyes helyzetet csinál, ez nem kontroll, meg nem toxikus.
Nekem ez nagyon úgy jön át, hogy nem csak a vezetési stílusoddal és a rántotthusiddal van baja, hanem állandóan kritizál és a hibákat keresi benned. Ettől érzi magát jobbnak, felsőbbrendűnek. Mi boldogságot ad neked ez a kapcsolat, őszintén? Én ha a páromnak olyan ételt készítek, amit én nem szeretek és tudja, hogy csak miatta csinálom, akkor mind a 10 ujját megnyalja és ad egy csókot meg megköszöni akkor is, ha az éppen nem lett tökéletes. Arról szól egy kapcsolat, hogy tiszteljük és becsüljük a másikat, a kapcsolatba és belénk fektetett energiáját, szeretetét és mindezeket viszonozzuk.
Lehet szívni tovább egymás vérét és megmondani neki, hogy susson magának rántott húst, vagy húzzon busszal dolgozni, de én ennek így sok értelmét nem látom. Ahol már a másik bantasa és a folyamatos verszivas a cél odavissza, ott jobb inkább elválni, nem a sérelmeket gyűjteni és fokozni. Legyél te az okosabb és mondd ki, hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!