Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le a párom hogy ne elvárásokat támasszon felèm amiből megfeleltségi kényszerem lesz?
Szinte fenyegetőzik.
Apróságoknak tűnnek ugyan de beeszik magukat a kapcsolatba úgy mintha hierarchia lenne köztünk.
Pl beszól ha egy poharam nem mostam el nála es ugy mentem el, meg figyeli a gyerekekkel valo kapcsolatomat de abban is hanyagságot hibát keresve, mindent gyanusab kritikus szemmel néz, és szinte fenyeget, lecsesz ha vmi neki neki nem tetszik azzal az indokkal hogy ő komoly kapcsolatban vagy gy.vállalás előtt nagyon megnéz mindent a másikban.
Csak épp ez odavezet ami az egyik exemmel is volt hogy szinte már le sem merek ülni folyamat készenlétben vagyok, kényszeresen kiteregetem a kád melletti kilépőt is, meg ilyeneket csinálok nála.
Próbáltam vele megbeszélni hogy en nem akarok vizsgadrukkban élni ugy tűnt mintha megértené de a végén hozzá tette sokat nem is vár mert amugy is tul lazának(linknek)tűnök neki, szoval szerinte igy is alacsonyra tette az elvárásait és figyelni fog gyerekekkel is.
Ő a férfi.
Mindeközben viszont benne visszafelè azaz felém, a szexen kívul szinte semmiféle megfeleltségi kényszere nincs, néha ad egy virágot amit értékelnem kell mert elvárja, és ennyi, szóval úgy nagyon nem is tesz értem semmit, ergo inkább mondhatnám én azt hogy kérdéses, hogy komolyan kéne e őt vennem.
Ezt jeleztem neki annyival hogy pl más srác már milliot segitett volna nekem abban hogy haladjak előre (az exem pl a mai napig is költ rám nem kicsit), ő meg 2 szalmaszálat nem tesz le(csak virágokat stb), hogy azért fogja már vissza magát, de nem fogja.
Kritizál, hogy nem mostam el egy poharat.
Miért várja el hogy én hajbókoljak neki? Így én nem tudok élni. Pláne nem egy életet nem fogok tudni/nem tudnèk így leélni.
Vagy az okozná hogy ő bőven többrt keres nálam? Szoval akkor ő ilyen és igy is fog maradni?
Meg pl egy baba ellátásánál is az állóképesség, kitartás, összetartás!, és ehhez hasonlo dolgok szerintem az első és legfontosabbak, és marhára nem egy pohár.
Ennyire hülye nem lehet vki hogy azon pattogjon élén állnak e a ruhák amikor komoly tervei vannak.
Miért ne lehetne?
Más meg olyan hülye, hogy benne marad a lelki terrorban, belepottyant egy gyereket, aztán évekig vinnyog, hogy milyen xar neki.
Ja, amúgy meg felesleges neked bármit írni, olyan buta vagy, mint egy döglött hintaló.
Ja.
A doglott hintalo az aki csak annyit tud hogy szakitok szakítok mást meg nem.
Egy ffi sem tokeletes. Én még örülhetek is! Más nő már rég becsicskult volna.
Es pont a lelki terror ellen akarok tenni. Ezert a kerdes. Jelenleg nem hagyom magam. Folyamat beszélej vele és érvelek.
A szakitással fenyegetozés vagy visszatámadás, nekem dedo szint.
Jelenleg meg nem is élunk egyutt.
Nincs is mit "felbontani" megszakítani.
Jelenleg kb egy órája papol a pohárrol.
Nem hiszem el hogy ezt nem.lehet kezelni!
Valakinek van ötlete végre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!