Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom misszióba megy?
Sziasztok!
A párommal 1 éve vagyunk együtt, még nem lakunk együtt sem. Mikor összejöttünk tudtam, hogy ki fog menni, most sincs ez ellen kifogásom.
Viszont közelebb hozták az időpontot így most fog kimenni, nem pedig 6 hónap múlva.
Illetve nem 6 hónapra, hanem 9.
Ez engem nagyon megvisel, sosem voltam ilyen helyzetben és nem tudom hogy kellene ezt kezelni. Igyekszem támogatni őt de őszintén eléggé félek. Nem tudom, hogy fogjuk ezt bírni, milyen hatással lesz a kapcsolatra stb.
Hogy üssem el az időt, hogy gyorsabban teljen? Hogy lehet ezt megélni rendesen?
Aki volt már hasonló helyzetben annak várom a válaszát.
Fiatalok vagyunk én 22/l ő 22/F
Köszönöm, ha segítesz.
Kedves második. Csak úgy engedi kiírni a kérdést, hogy kérdőjelet írok a végére..
Kedves első, igen katona. Igen tudom, hogy nehéz. Elsősorban olyanok válasza érdekel akik voltak hasonló helyzetben és tudnak tanácsod adni.
#1 vagyok.
Parom aki no az volt kulfoldon 3/4 evet. Igaz nem katona csak kulon voltunk ennyi ideig. Jo probatetel a kapcsolatotoknak. Kibirjatok van remeny a tovabbiakban.
Nyilván ezt előre kellene átgondolni, hogy számodra megfelelő-e ez az életvitel, szeretnél-e egy katona párja lenni. Mert ez bizony ezzel jár...
Gyorsabban nem fog telni az idő, de a helyedben én saját magamba fektetnék. Fiatal vagy, ott a tanulás, a munka, szórakozás, barátok. Ilyenkor tudod magad építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!