Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok azokon a heteken, amikor a párotoknak úgy jön ki a melója, hogy kb. semmi ideje veled foglalkozni?
Ez a hét sajnos ilyen most.
Hétfőn, kedden nappal dolgozott. Szerdán, csütörtökön pedig éjszaka. Ma reggel ért haza. Alszik, utána megyünk közösen egy barátunk szülinapjára. Szombaton 12 órázni fog este 8ig.
Én fixen 9-5ig dolgozok itthonról, tehát ez nem arról szól, hogy én itthon döglök és várom, hogy foglalkozzon velem. Csak nekem kicsit fixebb. Általában havi 4-5 éjszakája szokott lenni, nem mindig ilyen durva a hete, de most így jött ki.
Ilyenkor az eltérő műszakok, kimerültség miatt gyakorlatilag max annyi időnk volt együtt, hogy 1-1 sorozatnézt megnéztünk, picit beszéltünk és kész. De semmi több. Pl szerda-csütörtökön semmi, mert mire én végeztem, ő indult itthonról.
Nem is akarok ráerőltetni semmit, abszolút próbálok megértő lenni, szexet ilyenkor teljesen elengedem, majd max vasárnap, ha kipihente magát. De mégis ez ilyenkor nekem is nehéz, nagyon szeretgetős típus vagyok (oda-vissza) és teljesen magamba tudok zuhanni, mikor eltelik egy hét úgy, hogy hiába élünk együtt, hébe-hóba találkozunk a lakásban :(
Ti ilyenkor mit javasolnátok? Én vagyok a lány.

Én is élvezem a szabadságot ilyenkor.
Szoktam anyukámmal programot szervezni, amihez nincs társasága.
Meglátogatom a régebbi barátnőket, sütés, főzés, pletyka, hajfestés, akármi...
Otthon enyém a távirányító,azt nézek amikor akarok.
Ha rossz az időjárás,akkor ilyenkor tartok néha pizsamás napot,amikor kb egész nap csak édességet eszek,fetrengek és filmezek.
Ha már nagyon unom magam,akkor lehet nagytakarítást is csinálni.
Szoktam süti vagy kaja receptekkel kísérletezni,mire hazaér, hátha lesz valami ehető is.
Mondjuk én meg is őrülnék,ha néha nem lenne ilyen.
Sok nekem a non-stop kapcsolat.
Te vagy a férfi?
Megkérdezhetem hogy tudod ezt elviselni?
Mi az ,ami miatt ez így alakult?
Sokminden van,ami nehéz helyzetbe hoz egy kapcsolatot,de nekem ez olyasmi,amit én egy fél évig sem bírnék.

12: igen én a férfi. És pont tegnap jutott ez eszembe. Lányom növekszik és akar menni lovas versenyre. Vettem is autót és utánfutót hogy tudjuk vinni a lovat de a súly miatt kell nehéz potkocsira jogsi. Beiratkoztam a suliba és jövő héten vizsga. Próbálom a próba vizsgát megcsinálni 15-18 perc kell nekem összefüggően egy egy vizsgára.
Tegnap már számoltam 7 alkalommal álltam neki, hétből hét alkalommal nem tudtam megcsinálni mert páromnak mindig volt valami fontos dolga. Nem tudtam 18 összefüggő percet szerezni magamnak.
Bárcsak nekem lenne 1 szabad hetem, mit nem adnék érte. De 1 nap is elég lenne.
Különben 2 havonta 1 napra el szoktam menni barátokkal iszogatni kirándulni ( nem ittam sokáig, de ez az élet ezt hozta magával) és akkor 2 havonta 1 nap csak az enyém, a többi nap arról szól hogy gyerek, feleség, munka, gyerek feleség, munka.

A lovas témából látom,hogy nincs szükség a másik fizetésre.
Csak az idejét nem tudja lekötni más a b.szogatáson kívül.
Szomorú.
Kitartást neked!

Teljesen megértelek. A párom korán reggel jár dolgozni, 50kmt vezet oda majd vissza, így amikor hazaér már teljesen hulla, de azért előtte edzeni még elmegy mert ez az élete. Így kb. hazaér 6 után, vacsora, 7kor kb lefurdik, tv, 10kor alszik, mivel korán kel.
Én csak 9re járok, 5ig dolgozok, utaznom sem kell sokat és azt is tömegközlekedéssel. A házimunkat, bevásárlást, főzést én csinálom hétköznap, hogy kevésbé legyen fáradt, de nem nagyon segít úgy tűnik.
Engem is zavar, hogy hétközben használhatatlan, jó ha egy szex összejön olyankor, mert fáradt, korán kel stb.
Hétvégén általában több időnk van, de gyakran akad akkor is valami... Hosszú edzés, telekre kell mennie az anyjaval, autót rendez stb. És vasárnap már délután 5-kor elkezd készülni a hétfőre, pakol, ruhákat kikészít, minden hülyeség...
Ez engem is egyre jobban leszív, mert igazából nem vágyok semmire, csak hogy fejben legyen ott esténként is, de 21.30kor már szundizzon. Szerintem félig meddig a hozzáállása is rossz, ezt ő így kitalálta magának, hogy korán kel ezért mindent bealdoz ennek, szerintem kerülhetne lazán a dolgokat, semmi se történne ha néha 1 órával később feküdne le pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!