Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok azokon a heteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok azokon a heteken, amikor a párotoknak úgy jön ki a melója, hogy kb. semmi ideje veled foglalkozni?

Figyelt kérdés

Ez a hét sajnos ilyen most.

Hétfőn, kedden nappal dolgozott. Szerdán, csütörtökön pedig éjszaka. Ma reggel ért haza. Alszik, utána megyünk közösen egy barátunk szülinapjára. Szombaton 12 órázni fog este 8ig.

Én fixen 9-5ig dolgozok itthonról, tehát ez nem arról szól, hogy én itthon döglök és várom, hogy foglalkozzon velem. Csak nekem kicsit fixebb. Általában havi 4-5 éjszakája szokott lenni, nem mindig ilyen durva a hete, de most így jött ki.

Ilyenkor az eltérő műszakok, kimerültség miatt gyakorlatilag max annyi időnk volt együtt, hogy 1-1 sorozatnézt megnéztünk, picit beszéltünk és kész. De semmi több. Pl szerda-csütörtökön semmi, mert mire én végeztem, ő indult itthonról.

Nem is akarok ráerőltetni semmit, abszolút próbálok megértő lenni, szexet ilyenkor teljesen elengedem, majd max vasárnap, ha kipihente magát. De mégis ez ilyenkor nekem is nehéz, nagyon szeretgetős típus vagyok (oda-vissza) és teljesen magamba tudok zuhanni, mikor eltelik egy hét úgy, hogy hiába élünk együtt, hébe-hóba találkozunk a lakásban :(

Ti ilyenkor mit javasolnátok? Én vagyok a lány.

2021. máj. 21. 09:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%

Invesztálnék magamba. Hogy mire találkozzunk feszesebb legyen a hasam fenekem szép legyen a hajam kormom top nő legyek, milliot tudnék aludni regenerálnam a p.ncim, elintéznék pár hivatalos cuccot amibol pénzem lesz vagy visznek a celjaim felé aprankent, megcsinalhatnám a kecot szebbre, atrendezhetnem, rendelnék magamnak online cuccokat, beiktatnék orvosi kontrollokat, ha nagyon ráérnék barátnőznék is, vagy tanuonék főzni, de erre már nem jut.

Sőt a fentiekre sem jut soha a barátom mellett..

2021. máj. 21. 09:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, de 8 éve nem dolgozik. Akkor több időm lenne még tanulni, fejlődni, és nem hallgatnam az 5 percenkénti cseszegeteset
2021. máj. 21. 09:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek kockulni, sportolni, kirándulni, barátokkal szórakozni, így ilyenkor előtérbe kerülnek.
2021. máj. 21. 09:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Elfoglalnám magamat a barátaimmal, munkámmal, tanulmányaimmal és hobbijaimmal.
2021. máj. 21. 09:30
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Vannak bajok. Hobbik? Család? Barátok? Munka? Olvasás? Tanulás? Tényleg ezek közül semmivel nem tudod elfoglalni magad?
2021. máj. 21. 09:38
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
sosem ertettem az ilyen embereket, akiknek ennyire nincs eletuk, hogy par napra nem tudjak magukat elfoglalni a pasijuk nelkul es ha az nem er ra, osszedol a vilag.
2021. máj. 21. 09:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én marha jól elfoglalom magam ilyenkor egyedül, egyáltalán nem értem a drámát, egy hétről van szó basszus és nem egy évről. Amíg nem jöttetek össze nem volt életed? Na ugye. Egyrészt nap közben én is dolgozom, másrészt ilyenkor magamra vállalok több mindent a ház körül, az is időigényes, a fennmaradó időben olvasok, megnézek pár részt egy sorozatból vagy 1-2 filmet, kertészkedek, hétvégén elmegyek túrázni egyet a környéken (ami minimum fél nap), vagy találkozom a barátaimmal, vagy elvagyok valamelyik hobbimmal.
2021. máj. 21. 10:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy az, ilyenkor én sem nagyon érek rá mindig.

Amikor a párom sokat dolgozik, munka után pihen, akkor csinálom a saját dolgom. Házimunka, tanulás, edzés, olvasás, családom meglátogatom, ilyesmi.

2021. máj. 21. 10:16
 9/16 anonim ***** válasza:
22%

Mi másfél évig éltünk így a munkám miatt, hiába éltünk együtt, szinte heti 4x találkoztunk a váltott műszakok miatt. Nekünk bejött, mindenkinek volt énideje.

Persze az olyan akaszkodó embereknek nem jön be, mint te. Foglald el magad, takarítsd ki a konyhát, barátnőzz, olvass, tanulj. És ne kezdj el neki hisztizni ez miatt, mert hamar rád fog unni...

2021. máj. 21. 10:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt egy picit túl dramatizálod. Foglald le magad tanulj, tanulj nyelveket, sportolj, találkozz a családoddal és a barátaiddal ahogy már előttem is írták. Az együtt töltött időt pedig becsüld meg, és méh jobban fogsz neki örülni, mikor szabadabbak vagytok és lehet közösen programokat szervezni.

Az én párom gyakorlatilag reggel ötkor elmegy és este hétkor ér haza. Ilyenkor már annyira van idő a korán kelés miatt hogy együtt fürdünk és vacsizunk, netán megnézünk egy rövidebb filmet. Ilyenek a hétköznapok, el kell fogadni.

2021. máj. 21. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!