Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekmentes párkapcsolatban mennyi kimenő fér bele?

Ez teljesen az adott két félen múlik. Én sok együtt töltött időt igénylek, de azért szeretek a barátnőimmel is találkozni hetente vagy kéthetente egyszer. Hobbim az edzés, így az heti 2-3x kell, de oda a párom is jöhet velem, általában sportos pasikkal jövök össze. A továbbképzés nem tudom, hogy jön ide, minden ember vagy tanul, vagy dolgozik, vagy tanul és dolgozik, tehát azzal nyilván mindenki kalkulál egy kapcsolatban is, hogy senki sem csak teng-leng egész nap :D Persze mondjuk inkább olyannal jönnék össze, aki szintén 8 órás irodai munkarendben dolgozik, mert akkor könnyen össze tudjuk egyeztetni a szabadidőnket, vagy mondjuk vállalkozása van és szabadon osztja be az idejét.
A páromtól ugyanezek férnek bele, amiket írtam, viszont a bulizás nem. Én kinőttem már belőle, ha félévente egyszer elmegyünk(igen, együtt) az rendben van, de a külön bulizás szórakozóhelyen nem érett párkapcsolatokba való. Max ha valami haverjának a legénybúcsúját ünneplik vagy hasonló kivételes esetekben, de semmiképp sem heti vagy havi szinten.

Manapság ez elég érdekes irányt vett:
-Ha a pasi van visszafogva akkor is amikor mehetne, az "törődés"
-Ha a nő, az családon belüli erőszak

#4es válaszolótól kérdezném:
"de a külön bulizás szórakozóhelyen nem érett párkapcsolatokba való"
NEKED. Ez kimaradt. Általánosítasz, hogy mi való és mi nem való érett párkapcsolatba, de azzal nem kalkulálsz, hogy vannak olyan kapcsolatok, ahol mindkét fél igényli a szórakozást együtt, külön is. Ez nem azt jelenti, hogy diszkókban dörgölőzünk más emberekhez, de nekem pl. a párom 1-2 hetente simán elmegy a fiúkkal sörözni, psezni, vagy anno amíg lehetett koncertre. És én is. És ennyi jól is esik, együtt élünk, sokat együtt vagyunk, nálunk kifejezetten jót tesz, ha néha külön is kikapcsolódunk.
Huszonéves pár, gyerek nélkül, 4 éve együtt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!