Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vennéd rá a másikat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vennéd rá a másikat, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés

Már kifogytam a lehetőségekből. 29 éves férfiről van szó, van minden baja az tény egészségügyileg, de amúgy meg kinek nincs. Egyik sem akadályozza, maximum a szorongása és a pánikbetegsége. Unszoltam, hogy próbáljuk megoldani ezeket, de nem...nem megy orvoshoz. Nem vághatom kupán, hogy becipeljem egy pszichológushoz. Már felvetettem a befekvős pszichiátriát is.

Ha már azt látjátok, hogy nem fog dolgozni és csak kifogásokat keres, lelépnétek?

2021. máj. 4. 19:06
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

#28 Tudom, igazad van, de ez egy elpocsékolt élet. Tudom, mások is pocsékolják az életüket.

Hogy hogy lehetett ilyennel összejönni? Egyszerűen. Akkor minimálisan dolgozott. Pár órát. Nem mutatta jelét egészen fél- háromnegyed éven át. És egyszer csak egy pillanat alatt váltott. Olyan volt, mintha valakit egy csettintéssel változtatnál meg.

2021. máj. 4. 19:40
 32/50 anonim ***** válasza:
50%
29. Ha tévedek régen rossz, mert benne dolgozom.
2021. máj. 4. 19:42
 33/50 anonim ***** válasza:
65%
30. Neki is járna egy jó élet? Sok embernek járna egy jó élet, de olyan embernek nem aki nem is akar és látszólag neki jó így.
2021. máj. 4. 19:44
 34/50 anonim ***** válasza:
27%

32.

De nem érzed át, akkor nem beszélnél erről ennyire lekezelően. Lehet katonásan lepontozni dacból, ahogy mindig.

2021. máj. 4. 19:45
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor annyira rossz, hogy 200 körüli fizetéssel nekem soha eddig nem volt lehetőségem olyan nővel megismerkedni, mint a kérdező, csak olyanokkal, akik még a 200 körüli fizetést is keveselték, vagy akiket nem zavart volna az sem, ha munkanélküli vagyok, cserébe tele voltak már huszonévesen adósságokkal (nem céllal felvett diákhitel, hanem valósággal szórták a pénzt). Esetleg olyan nőkkel, akik nem dolgoztak és engem hajtottak volna, hogy tartsam el őket, mert "ez a férfi dolga".
2021. máj. 4. 19:46
 36/50 A kérdező kommentje:
#33 Mindenkinek járna, az tény.
2021. máj. 4. 19:46
 37/50 anonim ***** válasza:
34. Ha nem változtat nem fog változni, ennyire egyszerű, persze lehet szedni gyógyszert, ha neki úgy jó tegye, én se mertem sok mindent fiatalon, aztán belementem mindegyikbe, mellesleg a szorongást és a belső feszültséget rendszerint egy kalap alá veszik.
2021. máj. 4. 19:49
 38/50 A kérdező kommentje:

Azt se kértem tőle, hogy 200-at keressen. Ha már feláll és csinálja, az bőven elég lett volna. Ha 150 akkor 150. Úgy gondolom, hogy aki akarja, az meg tudja oldani az életét. Ketten főleg, mert családot soha nem terveztünk.

Semmi mást nem kértem, csak hogy dolgozzon és menjünk együtt kezelésre.

Sokan telhetetlenek az tény.

2021. máj. 4. 19:50
 39/50 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, bonts pezsgőt és örülj, h szabadultál tőle! Jobb most, mint ha már hiteletek/gyereketek lenne, ugye?

És legközelebb válasz jobban párt magadnak. Szerelmesnek lenni szükséges, de nem elégséges alap egy jó kapcsolathoz.

Ui. Az általam ismert pánikbetegek mind dolgoztak.

2021. máj. 4. 19:55
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
#38: De az olyan nők, amilyen te vagy, mi alapján szerettek bele bárkibe is? Nagyon sokszor hallok, látok, olvasok ilyen történeteket.
2021. máj. 4. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!