Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvárnátok, hogy a 20 éves párotok, aki ősztől nappali okj-n tanul, dolgozzon suli mellett?
együtt éltek, közben vezetné a háztartást is...
hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután fél 3-ig suliban lesz.
#1 Az fura, mert rengeteg ilyen van...
Ha el tudnám tartani, akkor nem, de nem vagyok abban a helyzetben.
Én is dolgoztam egyetem mellett, nem mondom, hogy nem volt fárasztó, de hát ez volt a szülőktől való különélés ára.
Ha nekem már “csak” dolgoznom kell, neki meg még tanulnia is, akkor inkább átvenném a háztartást (ami amúgysem a nő dolga, hanem mindkettőnké), ill. ha tudok és kell, segítenék a tanulásban.
Saját tapasztalatom alapján okj mellett ha akar sem tud dolgozni max hétvégén , a hiányzást ugyanúgy nézték mint egy érettségi előtt.
Ha otthonról támogatnak akkor jó,de másként nagyon ki lennél szolgáltatva.
En nappali okj mellett dolgoztam suli utantol (3tol) hajnal egyig egy dohanyboltban napi bejelentessel. Hetfotol szombatig. Szombatonkent 15-16 oraztam. A borravaloert megerte :)
Otthon laktam de van egy kocsim es imadok csinosan kinezni es oltozkodni szoval nem gondolkoztam sokat hogy akarok e menni mellette dolgozni vagy nem.. mindenki szereti a plussz penzt:)
Meg jokat enni
22N
A Kormány úgy 4 napja kaszálta el az OKJ-s képzést.
Majd mond meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!