Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti elvárnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvárnátok, hogy a 20 éves párotok, aki ősztől nappali okj-n tanul, dolgozzon suli mellett?

Figyelt kérdés

együtt éltek, közben vezetné a háztartást is...

hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután fél 3-ig suliban lesz.

2019. júl. 26. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Halljuk, milyen szakmát fogsz tanulni, és mennyi ideig tart a képzés?
2019. júl. 26. 20:37
 22/27 anonim ***** válasza:
64%

Attól, hogy ő kèrt meg, nem jelenti azt egyből, hogy mennyire önzetlen. Vigyázni kell az ilyen "önzetlensèggel", mert az èletben mindennek ára van. Majd azon kapod magad, hogy háztartási rabszolga vagy, nincs döntèsi jogod semmiben, mèg azt sem teheted meg, hogy nèha suli után lógj a barátnőddel, mert neked eltartottkènt kuss a neved. Ès mèg sorolhatnám.

Sokszor pont az a cèl, hogy kiszolgáltatott helyzetet teremtsenek a másik fèl számára. Szóval hogy mennyire fogja normálisan kezelni ezt a helyzetet, az majd akkor kiderül.

Továbbra is fenntartom a vèlemènyem, hogy nem kell felnőttet játszani, ha a feltèteleket nem tudod megteremteni hozzá. Minden nap fèl 3-kor vègzel a sulival, diákmunka lazán bevállalható, minden más csak kifogás. Persze kènyelmesebb, ha eltartanak, de akkor még maradj csak a szülői házban. Jobban jársz.

2019. júl. 26. 20:56
 23/27 anonim ***** válasza:
6%
Az én párom nem várná el,mintahogy a radikat se fizettük felesbe.Ha ő akarja,hogy odakóltözz,akkor tartson is el.Érdekes itt némely hozzászóló.Nem a fenekét vakargatná,ha meg a háztartást viszi,akkor dolgozik is.Ne érezd magad rosszul amiért tanulni szeretnél.Ha meg mégis pattogna,költözz haza.
2019. júl. 26. 21:11
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

Diákmunkából szerinted el tudná tartani magát?

2019. júl. 26. 21:50
 25/27 anonim ***** válasza:
25%
Nem rosszak a diákmeló órabèrek, ès csak szja-t vonnak belőle, havi 100 körül simán megkereshetne, persze attól is függ mennyit tud vállalni, abból meg azèrt már kijön a rezsi hozzájárulása, meg kaja, meg egyèb alapvető szüksègletei.
2019. júl. 26. 21:57
 26/27 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd utolsó, erre most csak az a jó/elvárt válasz, h “nem dehogy, el akarlak tartani, amíg tanulgatsz, tök természetes, h felnőttnek képzeled magad, miközben qrvára nem vagy az... totál normális, h a felnőttlét előnyeit akarod élvezni (pl. szülőktől külön, a pároddal, “függetlenül” együtt élni), de a vele járó kötelezettségek (pl. munkavállalás, h legalább a saját szükségleteidet fedezni tudd) már nem akarod, sőt meg sem próbálod vállallni... tök igazad van, ilyen az élet! Jól csinálod kislány, respect!” - vagy vmi ilyesmi.... :P
2019. júl. 26. 22:20
 27/27 anonim ***** válasza:
71%

#18: Azért ne általánosíts már. Én 3 éves "OKJ-s vackot" csináltam és minden félévben szóbeli és írásbeli vizsgánk volt egy-egy modulból, meg közben is nem kevés dolgozatot írtunk. Gyakorlat idején pedig rendes munkaidőben voltunk, soha nem jöhettünk el előbb. Fizut azt nem kaptunk, viszont csomót dolgoztunk. A záróvizsga meg már 3 részből állt, mert a központi írásbeli majd szóbeli után még helyszíni gyakorlati vizsga is volt.

Szóval képzeld, kellett tanulni - nem keveset. Azóta már 10 éve a szakmámban dolgozom és még egy plusz szakosítót is csináltam ami másfél éves volt és szintén sokat kellett tanulni, alig tudtam menni dolgozni a képzés felépítése miatt. Nem mondom hogy mind ilyen, de nem kéne leszólni mert nem tudhatjuk a kérdező mit fog tanulni.

Bocs az offért.

Kérdező: én nem költöztem össze a párommal míg nem volt saját jövedelmem, nem azért mert ő nem tartott volna el minden további nélkül, hanem mert én éreztem volna rosszul magam hogy nem járulok hozzá a kiadásokhoz. Nem bántam meg a döntésem. Persze mind mások vagyunk, ha neked belefér akkor tedd meg.

2019. júl. 26. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!