Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti elvárnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elvárnátok, hogy a 20 éves párotok, aki ősztől nappali okj-n tanul, dolgozzon suli mellett?

Figyelt kérdés

együtt éltek, közben vezetné a háztartást is...

hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután fél 3-ig suliban lesz.

2019. júl. 26. 17:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

OKJ elvileg már nem lesz. Menjen csak dolgozni vagy főzni.

33/f

2019. júl. 26. 17:55
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem is értem a kérdést, komolyan... csak nekem evidens, h ha elköltözök a szülőktől, akk dolgozom?

Bocsi királylány, én nő vagyok, de lesülne a pofámról a bőr, ha a párommal tartatnám el magam... alap, h ha már “kirepülök” a szülőktől, akk dolgozom, és eltartom magam. Én is elvégeztem egy főiskolát levelezőn, tudom, miről beszélek.

Ha nem akarsz dolgozni, akkor ne játssz felnőtteset, hanem maradj szépen eltartottként a szüleidnél - persze csak ha megtehetik, h még mindig eltartanak.

2019. júl. 26. 18:32
 13/27 anonim ***** válasza:
74%

Jól lepontozták a 6ost pedig nálunk tényleg így volt, semmi lógásra vagy munka miatti hiányzást nem nézték el.

Már lehet másképp van mint írták is.

2019. júl. 26. 18:33
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Feltalálták már a diákmunkát...pont az ilyen helyzetekre van, hogy suli mellett nemigen lehet fix főállásban dolgozni.

A suli fèl 3-ig meg teljesen barátságos. Nem tudom, de az "èn időben" rengetegen dolgoztunk így suli mellett, pedig többnyire mèg szülőkkel èltünk, szóval mèg csak nem is megèlhetèsre kellett.

Lehet, hogy olyan sokat nem lehet vele keresni, de mègsem okoz olyan kiszolgáltatott helyzetet.

Az meg a legnagyobb baromság, hogy cserèbe "vezetem a háztartást". Így lehet teljesen ingyen bejárónőt fabrikalni magunkból. Aztán már munka mellett is elvárás lesz a háztartás egyedüli vezetèse, mert addigra annyira hozzászokott a pasika az otthoni "semmit tevèshez", hogy derogalni fog neki bármit is tenni.

Fèrfiaknak szól a kèrdès, de nekem nőkènt nem jutna eszembe ilyen helyzetbe bele menni. Aki elèg felnőtt ahhoz, hogy a párjával èljen, az ne mással tartással el magát.

2019. júl. 26. 19:04
 15/27 A kérdező kommentje:

"Bocsi királylány, én nő vagyok, de lesülne a pofámról a bőr..."

ok, süljön le, akkor talán nem lesz ekkora pofád, aki lekezelően osztogatja az észt.

fél 3-ig suli, másfél óra az út hazáig, másnapra tanulni kell, sajnálom, h. nem vagyok super woman, hogy még bevállalják vmi melót is.

2019. júl. 26. 19:39
 16/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell super woman-nek lenni, de számomra akkoris felfoghatatlan, h bármiféle anyagi hozzájárulás nélkül akarsz a pasikáddal lakni... ez nem normális. A szülőktől való függetlenedés alapfeltétele, h dolgozol=pénzt keresel. Amíg erre nem vagy képes, addig nem vagy független, nem vagy érett a különköltözésre. Ez am nem baj, ma már sokakat eltartanak a szüleik 25 éves korukig is, amíg gyerekek, szal csak a tanulás a dolguk. Ez tökre rendben van, én is örültem volna anno egy ilyen lehetőségnek. De az, h te felnőttet akarsz játsztani - összeköltözni a pasiddal -, miközben a felnőtt léttel alapvetően együtt járó munkát/pénzkeresetet már nem akarod, hát bocs, de ez nagyon nem oké.

Egyébként eszméletlenül nagy előny, ha valakit még felnőttként is el tudnak tartani szülei, miközben ő csak tanul. Maradj otthon, amíg még apuék pénzéből megteheted - de a párodtól ne várd, h apád helyett apád legyen...!

És légy hálás, h felnőttként is eltartott vagy - akár a szüleid, akár a párod által -, valszeg fel se tudod fogni, mekkora előnnyel indulsz a nagybetűs Életbe...!

2019. júl. 26. 20:05
 17/27 A kérdező kommentje:

az ugye eszedbe sem jutott, h. párom kért meg, h. költözzek hozzá, és kész ezt a helyzetet jól kezelni?

a kérdést azért írtam ki, mert érdekelt más férfiak véleménye is.

így még inkább látom, h. a párom milyen önzetlen ember.

valszeg téged soha a büdös életbe senki nem szeretett önzetlenül, így el sem tudod képzelni ezt.

sztem, h. most azért tanulok, h. szakmám legyen, plusz a házimunkát csinálom, nem zéró tejesítmény.

2019. júl. 26. 20:09
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Kislány! Vegyél vissza az arcodból! Egy okj-s vackot megcsinálni nem nagy teljesítmény, nem kell agysebésznek lenni hozzá, és semmiképp nem kell minden nap a könyvek felett görnyedned, mert egyetlen záróvizsgád lesz,az is a tanfolyam végén. Ez nem általános iskola, hanem felnőttképzés. Nyugodtan lehet mellette tanulni, dolgozni, háztartást vezetni, gyereket nevelni, stb.

Sokan két egyetemet is megcsinálnak család és munka mellett.

Bár úgy látom, te arra gyúrsz, hogy apjuk majd eltart, a gyerek meg "véletlenül" úgyis becsúszik hamarosan.

2019. júl. 26. 20:25
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

"Egy okj-s vackot megcsinálni nem nagy teljesítmény, nem kell agysebésznek lenni hozzá"

Azért ez függ attól is, hogy milyen OKJ-t végez...

2019. júl. 26. 20:27
 20/27 anonim ***** válasza:
80%

Bizony fugg tőle nekünk minden néztek hiányzást röpdolgozatok !!voltak mint más iskolában.Ez nem is szakmatol fugg hanem milyen az iskola.

Ha másik intézményt nézek ahol barátnőm végzett,3 hétig nem ment szo se esett róla hol volt.

2019. júl. 26. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!