Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennéd rá a másikat, hogy dolgozzon?
Már kifogytam a lehetőségekből. 29 éves férfiről van szó, van minden baja az tény egészségügyileg, de amúgy meg kinek nincs. Egyik sem akadályozza, maximum a szorongása és a pánikbetegsége. Unszoltam, hogy próbáljuk megoldani ezeket, de nem...nem megy orvoshoz. Nem vághatom kupán, hogy becipeljem egy pszichológushoz. Már felvetettem a befekvős pszichiátriát is.
Ha már azt látjátok, hogy nem fog dolgozni és csak kifogásokat keres, lelépnétek?
Le. Később csak rosszabb lesz.
Ott lennél mellette, támogatnád és így sem tesz semmit. 29 éves férfit pedig nem a te feladatot eltartani, ha még dolgozni sem tud.
Állandóan unszoltam, a válasz: ne csesztessem vele, tudja, hogy kell. Évekről beszélünk és most adtam fel. Előttem se dolgozott nagyon.
Az én hibám biztosan nem. Maximum az, hogy nem tudtam rá hatni.
Én dolgoznék akkor is. Miért akarnék eltartott lenni, áruld már el. :(
Engem nem így neveltek és Őt sem. Mégis csak kifogásokat hallok, de egyenes választ soha. Ez a munkakerülés felső foka...?
Sehogy. "Aki nem akar felmászni a létrán, azt nem lehet feltolni."
8 milliárd ember van a bolygón... lehet találni különbet nála.
Akiben saját magától nincs annyi, hogy eljárjon dolgozni, azt aztán unszolhatod, mondhatsz neki bármit, úgyse fog.
Egyáltalán nem a te hibád, inkább lusta, és kényelmes neki hogy ennyi idős létére a szülei tartják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!