Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak annyira tabu a fing téma,hogy 2 év együttélés után is cikinek tartja ha kiszalad egy galamb?
Figyelt kérdés
Nyilván nem kell fingó versenyt rendezni és beszélni se róla,és bizonyos helyeken,helszetekben vissza kell tartani,de ő szerinte wc-n kell elintézni a dolgot.Szerinte ilyet a legalja emberek csinálnak:)))Ami szerintem teljesen életszerűtlen,mert pl nem olyan mint amikor az ember elmegy pisilni,hogy akár jó pār óráig nem kell menni,ellenben a finggal,ami lehet 5 percenként jön ha úgy van:)))Szóval mennyire életszerű,hogy az ember a nappaliból vagy az éjszaka kozepén szaladgál a wc-re fingani,ami akár 10 percenként is megeshet?:)Nyilván az ember csinálja disztingváltan,de ezért wc-re menni.Ráadásul ha az ember olyan helyen van ahol esély sincs wc-re menni akkor elég fájdalmas is tud lenni,de ő pl inkább szenved,mint hogy pl elöttem elnyomjon egy galambot.:)Mielött jönnétek,hogy a kérdés kamu,sajnos nem az...2021. máj. 4. 12:07
41/55 anonim válasza:
Én simán elengedem magam, nem zavarja a férjem
42/55 anonim válasza:
Exemnek volt a mániája, higy rohasszunk egymás előtt. Én elvonultam. Engem rohadtul idegesített, hogy olyan igazi rojtosra szaggatott ánuszrózsahangút rotyogtatott nő létére. Az persze nem tetszett neki, amikor kapott olyan lapos csöndes kénköveset.
43/55 anonim válasza:
Ez a 42-es komment valami haláli poénos megfogalmazással bír. 😆
44/55 anonim válasza:
Azért 5 percenként ne fingjunk már.
45/55 anonim válasza:
42- nem egészen értem. Tehát az exed amellett volt, hogy nyugodtan csináljátok egymás előtt? Csak ugy gondolta, hogy ő egyenlőbb nálad és bár neki szabad, de te inkább ne csináld?
47/55 anonim válasza:
De ha valaki 5 percenként böfög, tüsszög, krákog, az is zavaró, és ki kéne magát vizsgáltatni.
48/55 anonim válasza:
45: csak nem voltunk kompatibilisek. Én a hangot nem bírtam, ő meg a szagot. Biztos vannak fingkompatibilis emberek is. 🤣
49/55 anonim válasza:
Mi 10 ève vagyunk együtt, de mi sem fingunk egymás előtt. Nálunk a családban ez sosem volt divat és náluk sem. Ettől még nem vagyunk rossz emberek...
50/55 A kérdező kommentje:
37-es te valami nagyon nagy urinőnek vagy úrfinak gondolod magad így van?:D
Közben meg olyan büdöseket eregetsz te is mint a parizeres,kőbányaisok:))
Amúgy senki nem mondta,hogy osszad meg ország,világ elött,te valamit nagyon félreértesz...
Biztos kellemes lehet a párod elött órákik visszatartani jó kis hasgörcsel ha éppen nem tudsz elmenni wc-re pl.Ha kell 10 percenként esetleg,mert megesik,akkor meg szaladgálsz a wc-re...nagyon életszerű lehet a dolog.:D
2021. máj. 4. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!