Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak annyira tabu a fing téma,hogy 2 év együttélés
után is cikinek tartja ha kiszalad egy galamb?
Figyelt kérdés
Nyilván nem kell fingó versenyt rendezni és beszélni se róla,és bizonyos helyeken,helszetekben vissza kell tartani,de ő szerinte wc-n kell elintézni a dolgot.Szerinte ilyet a legalja emberek csinálnak:)))Ami szerintem teljesen életszerűtlen,mert pl nem olyan mint amikor az ember elmegy pisilni,hogy akár jó pār óráig nem kell menni,ellenben a finggal,ami lehet 5 percenként jön ha úgy van:)))Szóval mennyire életszerű,hogy az ember a nappaliból vagy az éjszaka kozepén szaladgál a wc-re fingani,ami akár 10 percenként is megeshet?:)Nyilván az ember csinálja disztingváltan,de ezért wc-re menni.Ráadásul ha az ember olyan helyen van ahol esély sincs wc-re menni akkor elég fájdalmas is tud lenni,de ő pl inkább szenved,mint hogy pl elöttem elnyomjon egy galambot.:)Mielött jönnétek,hogy a kérdés kamu,sajnos nem az...
Nekem sosem volt az,sőt mindig mondtam kapcsolataimban,hogy nyugodtan lehet ha úgy van. De van olyan ismerősöm aki egész életében így élt ahogyan leírtad,már 60 fölötti de még mindig a wc-re megy ki.Illetve van olyan aki a másik véglet ő mindig mindenhol,volt hogy családi ebéd közepén,orvosi megbeszélés közben stb.ez már bunkóság.
Egyébként nem egészséges visszatartani sokat,bélcsavarodást lehet kapni,de arra azért figyeljünk hogy ne menjünk át tahó módba.
40/N
2021. máj. 4. 12:16
3/55 anonim válasza:
De jó ez a kérdés! Nálunk, apu és anyu már idősek voltak, 80.felé közeledtek, ha apu véletlenül "elengedett" egyet, anyu már ment is a fejére koppintani. Szó szerint..
2021. máj. 4. 12:22
4/55 anonim válasza:
Szerintem 2 éves kapcsolatban még tényleg nincs itt az ideje annak, hogy a tévé előtt ülve kéz a kézben fingogassatok. Tök természetes, hogy nem akar előtted nagyokat reccsenteni, az viszont már nem feltétlenül, hogy ehhez minden alkalommal kimegy a budira.
2021. máj. 4. 12:39
5/55 A kérdező kommentje:
ma 12:39
Nem igazán nézünk tv-t,jövős menős fajtából valók vagyunk.Nyilván nem fingó versenyre gondoltam én sem.De nehogy már az éjszaka közepén ha az embernek többször kell,akkor vissza tartsa vagy 10 percenként a wc-re rohangáljon.Nem túl életszerű...
2021. máj. 4. 12:43
6/55 anonim válasza:
Én is azt láttam otthon hogy ezt mindenki privátban intézi, soha nem voltunk azok a Kőbányait iszogató, parízertől röhögve fingorászó család.
Ehhez tartom is magam, soha nem hoznám olyan kellemetlen helyzetbe a párom hogy az orra alá dörrentek.
2021. máj. 4. 12:44
7/55 anonim válasza:
IBS-em van, na nem képzelheti senki, hogy ha olyanom van, majd fél percenként rohangálok ki a wc-re, vagy egyenesen bezárkózok oda fél, vagy még több órára... Aki ennyire természetes dolgoknak ekkora feneket kerít annál valami hibás a toronyban. Oké, nyilván ne mások előtt direkt megbotránkoztatva, de aki ennyire szorong egy teljesen természetes biológiai jelenség miatt az beteg.
2021. máj. 4. 12:44
8/55 anonim válasza:
"lehet 5 percenként jön" Akkor vagy az étkezéseddel vagy az egészségeddel baj van!
Tök jogos a párod viselkedése. Undoritja a büz!
2021. máj. 4. 12:47
9/55 anonim válasza:
8-as nem minden puki bűzös...
2021. máj. 4. 12:47
10/55 A kérdező kommentje:
ma 12:44
Ember!Mi a picsa köze van a köbányinak és a parizernek a finghoz?Ha sonkát eszel és viszkit iszol vagy bélszint eszel,akkor nem fingasz?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!