Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak annyira tabu a fing...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak annyira tabu a fing téma,hogy 2 év együttélés után is cikinek tartja ha kiszalad egy galamb?

Figyelt kérdés
Nyilván nem kell fingó versenyt rendezni és beszélni se róla,és bizonyos helyeken,helszetekben vissza kell tartani,de ő szerinte wc-n kell elintézni a dolgot.Szerinte ilyet a legalja emberek csinálnak:)))Ami szerintem teljesen életszerűtlen,mert pl nem olyan mint amikor az ember elmegy pisilni,hogy akár jó pār óráig nem kell menni,ellenben a finggal,ami lehet 5 percenként jön ha úgy van:)))Szóval mennyire életszerű,hogy az ember a nappaliból vagy az éjszaka kozepén szaladgál a wc-re fingani,ami akár 10 percenként is megeshet?:)Nyilván az ember csinálja disztingváltan,de ezért wc-re menni.Ráadásul ha az ember olyan helyen van ahol esély sincs wc-re menni akkor elég fájdalmas is tud lenni,de ő pl inkább szenved,mint hogy pl elöttem elnyomjon egy galambot.:)Mielött jönnétek,hogy a kérdés kamu,sajnos nem az...
2021. máj. 4. 12:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
39%

28.

+1

2021. máj. 4. 13:29
 32/55 anonim ***** válasza:
62%
Ó, micsoda értelmes reakció...
2021. máj. 4. 13:31
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Mi 13 éve vagyunk együtt és pár hónapos volt a kapcsolatunk amikor véletlenül tüsszentés közben elfingtam magam (én vagyok a nő). Nekem kínos volt, ő meg jót röhögött. Az volt a töréspont ilyen szempontból :D De amúgy ha nem muszáj nem intézem előtte, persze továbbra is előfordul hogy kicsusszan de ő annyira nem fogja vissza magát.
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Bölcs Salamond mondá vala,

hangós púnak nincsen szaga,

de amelyik sunyi, lapos,

annak szaga írtózatos.

:)

35/55 anonim ***** válasza:
100%

Egy konferencián a professzor egyszer csak megállt az előadással és megszólalt:

-Uraim! Megengednek egy természetes aktust?

A közönség bólogatott.

És megtörtént.

2021. máj. 4. 13:35
 36/55 A kérdező kommentje:

ma 13:31

Lőtéri kutyát nem érdekli a véleményed.Álszent...

2021. máj. 4. 13:37
 37/55 anonim ***** válasza:
53%

28, miért is kéne felétek empátiát és toleranciát mutatnom? A párom felé megteszem. Nekem ti se kutyám, se macskám nem vagytok, őt pedig szeretem.

30, nem mondtam hogy pfuj meg gusztustalan, ezt már csak te magyarázod bele. Azt mondtam hogy nem tenném mások előtt, ezt a példát láttam otthon.

Természetes dolog, ahogy szrni is, mégsem szrunk a szoba közepére, hogy nézzétek, mit alkottam. Ezeket a dolgokat a kulturált ember magában intézi.

2021. máj. 4. 13:52
 38/55 anonim ***** válasza:
82%
Mi ez a királyi többesszám, 37-es? Talán azért kedves, mert intelligens ember mindenkivel toleráns és empatikus, főleg akkor, ha az az illető semmi olyat nem tett, ami neki ártott volna. Ez nem kutyája-macskája kérdéskör. Ja és: nem iszom Kőbányait, a parizert sem szeretem, egyszerűen van egy betegségem, amitől sokkal jobban felfújódom, mint az átlagember. Nem fingom le az emberek fejét, de fél percenként se fogok órákra a wc-be zárkózni. Szerencsére van párom, aki elfogad így is, sőt tudja, mennyivel nehezebb így, mint az átlagembernek. Csak az unintelligensek ítélkeznek látatlanban...
2021. máj. 4. 14:01
 39/55 anonim ***** válasza:
60%

38, sokat elmond rólad hogy magadra veszed miközben nem beteg emberekről szólt a kérdés.

Egy egészséges, jó emésztésű embernek nem kell naponta 200-szor fingania.

Lehet még oldalakon keresztül szidni azokat akik privátban intézik, ezzel nem ártva senkinek, csak értelmetlen, mert továbbra sem fogok mások orra alá fingani csak mert szerintetek ezt így kell és kész.

Részemről a téma lezárva, ti még nyugodtan bizonygathatjátok hogy miféle családból származtok.

2021. máj. 4. 14:25
 40/55 anonim ***** válasza:
56%
Nem árul el semmit rólam, te magad kezdted azzal, hogy te nem ezt láttad otthonról, majd tértél át a Kőbányai-parizeres vonalra, mindenki mást fingva röhögőnek elhordva. Ki szidott itt bárkit, aki privátban intézi? Hol írtam olyat (miközben kétszer legalább leírtam), hogy nem arról beszélek, hogy fingjuk le a másik fejét? Valótlant állítasz és vádaskodsz össze-vissza, a családomat pedig szóba se hoztam...
2021. máj. 4. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!