Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem unalmas 6 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem unalmas 6 év együttélés után két fiatalnak? Mi mondanivalójuk lehet még egymásnak ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Miért olyan nagy úr a megszokás ?

Pedig a fiú már ki is kacsingatott..

2010. aug. 21. 22:08
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Amúgy szerinted egy házasság hogy működik?? Normális esetben ott több évtizedig vannak együtt, és mégis van közös témájuk, ha meg épp nincs, akkor a hallgatás is jó együtt!! Úgyhogy nyugodj meg, ne aggódj értük!!
2010. aug. 22. 17:42
 22/23 A kérdező kommentje:

Igen, normális esetben a megkötöt házasságok 30 %-ában, mert a többiválásal végződik.

De én szimplán kíváncsi voltam a fiatalabb (18-28 közöttiek)

korosztályra, mert a környezetemben nem egy helyen látom, hogy 4-5 évet bírnak ki és az utolsó éveik már nem túl irigylésreméltók. Ezt a konkrét ismerős párt meg csak kiemeltem példaként a kérdésemhez.

Más kérdés, hogy bizonyos kommentelők képtelenek ebbe mit kombinálnak bele. Bár akkor se értem, mit érdekli egy ismeretelen ember motivációja a kérdésfeltevésnél.

Mindegy.

Igenis az ismerőseimnél tömegesen tapasztalom ezt a jleenéget, hogy megszokásból húzzák még a rétestésztát évekig, legtöbbször teljesen feleslegesen, pedig lehetnének 1-2 évre szinglik vagy kereshetnének mást.

Ha egy kapcsolat van olyan jó, hogy házasságra váltható legyen, arra meg 5-6 év alatt , sőt hamarabb is bőven rá lehet jönni.

Egyébként meg annál a kommentelőnél, aki ekkora vehemenciával éli bele magát egy VADIDEGEN kérdező vélt vagy valós életébe, meg ilyeneket mond, hogy szerinte

ki csicska és ki nem é hogy a kapcsolat minősége az együtt töltött évek számán áll vagy bukik, annak vagy a fejével vagy talán a saját magánéletével lehetnek gondjai. Azért vetíti rá egy egyszerű fórumos kérdésre a saját életét.

2010. aug. 22. 17:52
 23/23 anonim válasza:

"Ha egy kapcsolat van olyan jó, hogy házasságra váltható legyen, arra meg 5-6 év alatt , sőt hamarabb is bőven rá lehet jönni." - ebben egyértek, ha az érintettek már jóval elmúltak 20 évesek!! Én például szintén együttvagyok a barátommal már 4 éve, és még járni tervezünk 2 évig, de csak azért, mert még tanulunk. Utána szeretnénk összeházasodni.

20/L

2010. aug. 22. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!