Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem unalmas 6 év együttélés után két fiatalnak? Mi mondanivalójuk lehet még egymásnak ennyi idő után?
Miért olyan nagy úr a megszokás ?
Pedig a fiú már ki is kacsingatott..
utolsó : Amúgy ha azt se tudod, ki vagyok,s nem ismersz, miért érdekel, hgy miért kérdezek ,! Ez kb. ugyanaz a kérdés.
Indíts topikot, hgy én vajon kije-mije lehetek a lánynak vagyy a pasinak vagy valaki másnak, netán a harmadiknak.
bocs, ez utolsó előttinek ment.
A válaszolóknak köszi és kíváncsian várom a véleményeket.
Utoljátra mondom, egyikkel se karok és akartam összjönni.
Mi ez a kombinálás ?
Válaszoltam a kérdésre is: Szeretik egymást, egymáshoz tartoznak és senki nem szedi őket szét. Ha sikerülne is csak második lenne aki szét szedte őket mert a 6év az 6év max akkor kerülhetne az új barát jobb pozícióba ha a lánnyal 7 évig járna az ex után addig csicska.
Ha szétmennének drukkolok a srácnak, hogy visszahódítsa és ha valaki( nem tudom csak tippelek ugye és általánosságban beszélek ugye:D)a helyébe próbálna lépni szét veri a pofáját. Mert felebarátod nőjét sose kívánd meg ez pedig nem spontán szerelem ez aljas indokkal való elszakítás a párjától ha szétszedik őket innentől kezdve remélem a srác mindent bevet. Aki szétszedi úgyis csicska lesz a csajnál, mert nem képzeli hogy 6 év után labdába rúghat a lánynál az exxel szemben :DDD Álom álom édes álom.:DDDD
ja, szerintem is menj aludni mostmár.
Hülyeségeket kombinálsz é beszélsz. Nem is értetted meg az alapkérdést.
Kombinálok?
Ha bárki azon gondolkozna este 10kor hogy én és a barátnőm akivel 8 éve együtt vagyunk miért vagyunk együtt és miért jó ez nekünk és én nem vagyok neki szimpatikus akkor az a valaki jót nem akarhat. Az az érzésem támadna, hogy valamiért a barátnőmet szeretné megszabadítani tőlem.
Szóval, hogy semmi közöd az ügyhöz olyan nincs.
Nem vagy a csaj nem vagy a pasi....vagy a barátnője vagy a csajnak vagy fiú vagy aki recskázik a csajra minden este vagy a fiú 1évig tartó szerelme vagy...de mindenképpen a célod, hogy ne legyenek együtt. Ha nem ez lenne most aludnál, tv-t néznél vagy akármi de rajtuk járatod az agyad éjjel 23:25-kor.
Rájöttem ki vagy
Erisz a görög mitológiában gonosz istennő volt, megjelenése baljóslatú és aljas volt. Folyton áskálódott, és legszívesebben viszályt keltett emberek és istenek között. Árész egyik legjobb barátja és kísérője volt, aki a hadisten kérésére szinte bárhol háborúig tudta fokozni a haragot és viszálykodást. A viszály magvát mindig egy aranyalmával vetette el, amely oly fényes volt, mint Héliosz szekerét húzó lovak sörénye. Ha barátok közé gurította be aranyalmáját, akkor bármilyen jó barátságnak azonnal véget vetett. Ha pedig ellenségek közé tette le arany almáját, akkor ott elkerülhetetlen volt a vérontás, a háború. Az ő aranyalmája indította el a trójai háború kibontakozását is, amikor az Olümposzra begurította azt, amelyre az volt írva, hogy a legszebbnek. Ezen az olümposzi istennők összevesztek, és a viszály még a földre is legyűrűzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!