Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kapcsolatod anyóssal? Együttélés katasztrófa volt nektek is?
Én azon gondolkodom hogy a volt anósomon hogy álljak bosszút. Mert állítom 90%ban miatta ment tönkre a kapcsolatom. Beleugatott mindenbe persze a hátam mögött csak. Én mindent megtettem a lányáért de mivel ebből az anyóspajtás nem látott hasznot így ellenem hangolta a lányát. Ez odáig fajult hogy egy csomó idősebb és gazdagabb pasast hívott el hozzájuk különbféle ürüggyel hogy hátha valamelyik jobban bejön a lánynak.
Így is lett.. Egy nálam 12 évvel idősebb emberkének sikerült beülyítenie és elcsábítania a az első nagy szerelmemet. Mostanára a fickónak meghalt az apja aki szponzorálta és kiderült hogy mindene hitelből volt az ipsének és jól lecsövesedtek. Persze a csaj szült a pasasnak két gyereket hogy bebiztosítsa magát a jó módba anyuka tanácsait megfogadva. És mivel már nincs kocsi drága ékszer drága ruha meg elfogyott a pénz így az egykori barátnőm elkezdett piálni úgy hogy alkoholista lett..
Szerintetek hogy gyűlölöm az (ex anyósom)??
Ez az én történetem..
Először elég rossz, szívesen megütöttem volna, de évek alatt frankón összeszoktunk. Rövid ideig éltünk együtt, akkor már jól kijöttünk.
Elsőnek: szerintem legyél inkább hálás, ha a páromat az anyja le tudja rólam dumálni, vagy le tudja csapni a kezemről egy ilyen majom, akkor nem kár érte, még jól p1csán is kellett volna rúgni, hogy biztos vissza se nézzen...
sajnos az én anyósom már nem él. a fél karomat odaadnám, ha újra velünk lehetne akár csak egy évig. nagyon szerettem.
javaslom, hogy tekintsetek úgy a párotok édesanyjára, hogy neki köszönhetitek azt, akit szerettek. egyszer már nem lesz köztetek, és akkor késő lesz a sok hülyeségen való sértődést, megjegyzéseket, ne adj' Isten a párotok ellene való tuningolását megbánni...
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!