Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem unalmas 6 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem unalmas 6 év együttélés után két fiatalnak? Mi mondanivalójuk lehet még egymásnak ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Miért olyan nagy úr a megszokás ?

Pedig a fiú már ki is kacsingatott..

2010. aug. 21. 22:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

6év nem is olyan sok!

A házasság felelőség!!!

2010. aug. 21. 22:15
 2/23 A kérdező kommentje:

Nincs szó semmilyenházasságról, csak hat éves párkapcsolatról. A lány még biztos nem akar gyereket jó pár évig. Mondom, fiatalok.

A pasi meg 3 éve szerelmes is lett közben valaki másba, a egy évig tartott, mégse nem lépett ki ebből.

Ne mondjátok, hogy talál az ember még újat a másikban és nem unja, én ezt nem hiszem el.Legalábbis náluk nem.

Mégis ugyanúgy együtt vannak.

Én pont azt tartanám fiatalon normálisnak, hogy keres az ember valaki mást, aki újat hoz az életébe.

Ha mega pasi képes volt egy évig másba szerelmesnek lenni, neheen hiszem, hogy nagyon boldogok lennének.

VAlaki magyarázza már el nekem légyszi, miért olyan jó a rétestésztát ilyen hosszúra nyújtani ?

2010. aug. 21. 22:21
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

mert szeretik egymást

miért érzem úgy, hogy féltékeny vagy??

2010. aug. 21. 22:26
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
miért érzem úgy hogy te vagy a 3.?
2010. aug. 21. 22:27
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

A mondani való nem arról szól,hogy elmeséled a párodnak mi történt veled amíg meg nem ismerted,és hat év alatt már mindent elmeséltél.

Normális esetben neked és a párodnak is van valami érdeklődési köröd,amivel folyamatosan foglalkoztok,,és ezt egy jó kapcsolatban el lehet mesélni a másiknak,ma épp mi újat tudtál meg.Történnek az emberrel a melóhelyen is dolgok,ezt is meg lehet beszélni egy nolrmális kapcsolatban.

Engem pl totál nem érdekel a foci,de a férjemet igen.El szokta mondani,melyik meccs hogy végződött,kit állítottak ki...És meghallgatom.A foci nem érdekel,de a férjem igen.Tehát ebből következik,hogy ami őt érdekli,az engem is közvetve.

2010. aug. 21. 22:28
 6/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny se, meg a harmadik se, de gondold azt, ha jól esik.

Szerintem nem szerelmesek, vagy legfeljebb a lány még valamnnyire. Ezért tettem fel a kérdést, hogy mi olyan jó ebben enyi év után, mert számomra borzasztó unalmas lenne.

ÉS nem hinném, hogy ők egymásnak a nagy szerelmei .

2010. aug. 21. 22:30
 7/23 A kérdező kommentje:

Bocs, még egy megjegyzés: szerintem elég irreáis, hogy 6 év után szerelemes valaki, ha már közbe másba is volt ( lehet többe is ).

A kényelembe és a megszokásba viszont sokszor nagyon szerelmesek az emberek.

2010. aug. 21. 22:35
 8/23 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem vagy a párkapcsolat egyik résztvevője akkor mit érdekel téged miért vannak együtt?

Te bizony a párocskát szét akarod robbantani.

2010. aug. 21. 23:01
 9/23 A kérdező kommentje:

????

Kedves vádaskodó, nem, nem akarom szétrobbantani.

De azért viccesek vagytok, edig 4-ből 1 kommentelő válaszolt a kérdésre, a többi azt firtatta , hogy vajon milyen misztikus-sötét-galád okaim lehetnek a téma elindításához.

No comment.

Légysi akinek van kedve írni és van véleménye, az a kérdésre válaszoljon, köszi.

Ha meg indulatosnak tűntem volna és azért gondoltátok, h érdekelt vagyok én is, az szimplán azért van, mert a pasi nem szimpi. De nem elsősorban emiatt. De amúgy nem lenne kötelességem magyarázkodni, hogy miért kérdezek.

2010. aug. 21. 23:07
 10/23 anonim ***** válasza:

A pasi nem szimpi...remélem lány vagy és a csaj aki 6 éve kapcsolatban van a barátnőd...ellenkező esetben ha férfi vagy akkor remélem a barátja kiherél, mert te fiam bizony elakarod szedni az asszonykáját tőle.

Válaszolok is a kérdésedre nehogy belém kössél:

Nem nem unalmas két fiatalnak, mert kötődnek egymáshoz és a szerelem átalakul szeretetté. Egymáshoz tartoznak.

Ha a pasi ott hagyná a lányt 6 év után akkor sem kerülnél a képbe öcsi az exnél te sose leszel jobb pláne nem 6 év után. A fiú másba volt szerelemes? ÉS? a lányt nem zavarta mindig is jobban fogka tisztelni és szeretni a barátját/volt barátját mint valaha is téged.

Kizárólag ha fiú vagy: Egy utolsó görény aki más barátnőjére pályázik pláne 6 év együttlétet semmibe véve.

Öltek már kevesebbért is embert..ha fiú vagy én kinyírnálak ha elszeretnéd a barátnőm 6 év után.

Ha lány vagy és félted a barátnődet akkor nem szóltam. Megértelek.

2010. aug. 21. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!